Rosalin Doodeman
Rosalin Doodeman Celebrity 20 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Mooier worden na een break-up? Camila Cabello is hét levende bewijs

Shawn Mendes en Camila Cabello waren een tijd hét it-koppel. In november 2021 zetten ze echter een punt achter deze relatie. De laatste tijd circuleren er steeds meer video’s rond van Camila Cabello die haar nu vergelijken met hoe ze eruit zag tijdens deze relatie. Veel volgers zijn het er namelijk over eens dat zij dé ultieme ‘after-break-up glow up’ heeft doorgemaakt en dit heeft niks te maken met afvallen of plastische chirurgie.

You’re doing great sweety.

Shawn Mendes en Camila Cabello

Er deden zich de afgelopen tijd roddels de ronde dat Shawn Mendes en Camila Cabello weer aan het daten zouden zijn. Na meer dan twee jaar gedatet te hebben hebben ze in 2021 een punt achter hun relatie gezet. Tijdens deze relatie kreeg Camila Cabello bakken met kritiek over zich heen vanwege haar lichaam, not cool. Maar die nare reacties, die hebben nu zeker hun waarde verloren. Na Coachella hebben de twee zes weken lang met elkaar gedatet, maar kwamen ze erachter dat het uiteindelijk op romantisch gebied toch niet een match made in heaven was. Again.

Camila’s glow up

Camila is zeker hét bewijs van een after-break-up glow up. De zangeres heeft het zwaar gehad tijdens quarantaine, maar voelt zich nu better than ever. En dat kunnen we zien: haar foto’s stralen het uit, en volgers merken dit ook op. Zo maakte @pinaldinho_ op TikTok onderstaande video die nu over het internet circuleert.

@pinaldinho_

♬ original sound – @pinaldinho

Een gezonde glow-up

Camila’s glow up heeft niks te maken met gewicht, maar de zangeres zorgt goed voor zichzelf en is niet bang om zichzelf te uiten. Lekker in je vel zitten doet wonderen voor hoe je overkomt op anderen, en Camila is het levende bewijs dat dat niet alleen maar kan komen door afvallen. Wij zijn in ieder geval erg blij dat ze zich weer comfortabel in eigen huid voelt. Keep it up honey!

$$$ – Dit verdient Beyoncé met haar Renaissance Tour

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.