Rosalin Doodeman
Rosalin Doodeman Celebrity 16 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Travis Scott vertelt wat hij van de romance tussen ex-Kylie Jenner en Timothée Chalamet vindt

De romance tussen Kylie Jenner en Timothée Chalamet is al een tijdje the talk of the town. Kylie Jenners ex Travis Scott heeft zich nu ook even laten horen en vertelt wat hij vindt van het nieuwe potentiële koppel. Spoiler alert: het is niet zijn favoriete situatie.

Trouble in paradise?

Kylie Jenner en Timothée Chalamet

Begin april gingen er roddels rond dat Kylie Jenner en Timothée Chalamet naar verluidt aan het daten waren. Deze roddels lijken in de afgelopen maand alleen maar meer bevestigd te worden. De twee worden regelmatig gespot, met auto’s die voor elkaars huis staan en wanneer ze samen naar evenementen gaan. De combinatie is even wennen, want deze love match hadden fans niet aan zien komen.

Travis Scott laat van zich horen

Dat de geruchten nog niet de wereld uit zijn geholpen is een feit, maar fans krijgen steeds meer bevestiging dat de twee werkelijk aan het daten zijn. Nu heeft Travis Scott zich ook uitgesproken over de love match, wat ons bijna de bevestiging van de romance geeft waar wij op zitten te wachten.

De Coffee Bean-zanger en rapper is niet het ontzettend enthousiast over de nieuwe romance van Kylie. Begrijpelijk, want de twee zijn druk met het co-ouderschap van hun twee kinderen, Stormi en Aire. Als dat al niet ingewikkeld genoeg is komt daar nu ook het liefdesleven van Kylie bij. De twee doen hun best om er zoveel mogelijk te zijn voor de kinderen, wat tot nu toe erg goed verloopt.

Casual dating

Voor zover we weten zijn de Kylie Comsetics ondernemer en Timothée Chalamet niet officieel een koppel, maar hebben ze het op het moment wel heel gezellig. Of wij nog meer van de twee samen gaan zien in de toekomst is nog maar de vraag. Wij hopen dat Travis en Kylie tegen die tijd dé manier vinden om alles te combineren. We shall see.

Blake Lively krijgt rood haar voor ‘It Ends With Us’ en dit zijn de eerste beelden

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.