Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Beauty 8 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Blote-benen-weer komt eraan: dit zijn de meest natuurlijke en egale zelfbruiners voor het lichaam

Nu het erop lijkt dat de zon écht begint te schijnen, is het tijd voor korte broeken en jurkjes. Een bijkomend probleem waar wij nu stress van krijgen: witte benen. Onze outfits staan met zongebruinde benen toch een stuk leuker, dus grijpen we in paniek naar de zelfbruiner. Maar welke zijn nou het meest natuurlijk en egaal?

Wij hebben er in de afgelopen jaren veel getest. Van life savers tot zelfbruiners die je benen transformeren tot twee vlekkerige wortels.

Dit zijn de meest natuurlijke en egale zelfbruiners voor het lichaam

Rondlopen met oranje benen, die na een paar dagen op oncharmante wijze beginnen te vlekken. Been there, done that – dus om jou dat leed te besparen, zetten wij hier de beste zelfbruiners voor het lichaam op een rij.

TAN-LUXE  The Body – €57

TAN-LUXE trekt het concept van tanning drops door naar het lichaam. Ideaal vinden wij, want zo transformeren we onze favoriete bodylotion tot een natuurlijke zelfbruiner. Binnen acht uur ontwikkelen de druppels een goede tan, die je niet hoef af te wassen. En niet alleen wij zijn fan, ook Hailey Bieber zweert bij TAN-LUXE.

ROQUEBRUN Body Serum – €59

Als je wil wakker worden met een bruin lichaam, dan is ROQUEBRUN ideaal. Het is een vloeibaar serum dat je met de handschoen in je lichaam masseert. Na een paar uur ontwikkelt de bruine kleur zich. Onze favoriete routine is om het serum voor het slapen aan te brengen, even te wachten tot je lichaam niet meer plakkerig voelt en dan te gaan slapen. In tegenstelling tot vele anderen, blijven je lakens stralend wit met ROQUEBRUN.

Bondi Sands 1 Hour Express Foam – €24,70

Als we het hebben over je lichaam bruinen, dan mag de good old foam natuurlijk niet achterblijven. Als je op het laatste moment toch met blote benen de deur uit te gaan, dan is deze zelfbruiner van Bondi Sands je redder in nood. In slechts één uur ontwikkelt de zelfbruiner een prima tan, die na het afspoelen niet meer afgeeft. Tot wel 24 uur na het afspoelen bruint ‘ie nog door, dus de dag erna ben je écht lekker gekleurd.

Marc Inbane Tanning Spray – €39,99

Als we in een luie bui zijn, dan is tanning spray ideaal. Zonder veel moeite spray jij jouw lichaam een zongebruinde teint op. Deze Award-winning spray is verrijkt met plantaardige, voedende en pure ingrediënten waaronder Aloë Vera, Ginkgo en vitamine E. Houden we van.

Zelfbruiner als wenkbrauwverf en contour? TikTokkers zweren erbij

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.