Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Beauty 8 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

De neon manicure is dé trend voor je nagels die we deze zomer overal zullen zien

Denk je aan kleuren die fel, zomers en vrolijk zijn? Dan denk je al gauw aan neon. Met de zomer in het vooruitzicht is er een nieuwe trend voor de nagels op komst die alles te maken heeft met deze te gekke felle tinten. De neon manicure wordt namelijk steeds populairder en is alles wat wij deze zomer op onze nagels willen hebben.

Wauw… neon op de nagels was nog nooit zo chic.

Neon manicure

We horen je denken: neon? Op de nagels? Chic?… Hear us out. De neon manicure ziet er namelijk prachtig en jaloersmakend uit en dat zullen we zo bewijzen met een aantal foto’s. Eerst zullen we het geheim met je delen dat de neon nagels tot een succes maakt: less is more.

De truc is om de basiskleur van je nagels neutraal te houden en neon kleuraccenten toe te voegen. Wil je toch voor een meer opvallendere look gaan? Kies er dan voor om je nagels in één trendy neon tint te lakken. Felle kleuren zoals zuurstokroze en oranje zijn anno 2022 namelijk helemaal in.

Celebrities zijn fan van neon

Ook celebrities zijn fan van de neon manicure. Zo delen Megan Thee Stallion en Selena Gomez hun felgekleurde nagels op hun Instagram-accounts.

Megan gaat voor de manicure met neon accenten.

Selena kiest voor nagels in één neon tint: gifgroen.

Hoe kun je de neon manicure het beste zelf creëren?

Als je je nagels niet laat doen bij een nagelsalon en je zelf niet zo’n held bent in het lakken van je nagels, kan het nog knap lastig zijn om de neon manicure zelf te creëren. Gelukkig kan deze video je een handje helpen.

In de video laat Melanie van Overglow Edit zien hoe zij haar prachtige neon nagels creëert. Watch and learn.

Wij kunnen niet wachten om zelf de neon manicure uit te proberen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.