Gina Koninkx
Gina Koninkx Celebrity Beauty 8 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Deze mascara hack van Selena Gomez gaat viral want je krijgt er va-va-voom wimpers van

TikTok barst van de beauty hacks dus het is soms even zoeken naar welke nou écht onmisbaar zijn voor je eigen beauty routine. Gelukkig doen enkele beautylovers voor ons het voorwerk, inclusief Selena Gomez. Ze deelt op TikTok namelijk een beauty hack voor giga wimpers.

Niemand kan meer om jouw oogverblindende blik heen.

De mascara beauty hack van Selena Gomez

Dat Selena Gomez gevoel heeft voor stijl én een echte beauty is, wisten we natuurlijk al. De afgelopen periode deelt de zangeres slash actrice slash modeontwerpster veel van haar favoriete beauty hacks op TikTok. Mét succes, want de video’s worden ontzettend vaak bekeken.

Zo ook deze mascara beauty hack om volle wimpers te krijgen. En wie goed oplet, spot nog veel meer handige beauty hacks in deze video en ze deelt ook nog eens haar favoriete beauty producten.

@selenagomez @rarebeauty ♬ Crazy – Patsy Cline

Zo werkt de beauty hack

Simpeler kan haast niet en je hebt er geen gekke tools voor nodig. Je eigen mascara voldoet en daarnaast dien je gebruik te maken van een tweezer aka pincet. Breng eerst mascara aan op je onderste wimpers en vervolgens op de wimpers boven je oog. Dit is de handigste volgorde, zo krijg je namelijk geen zwarte mascara op je oogleden.

Als je voldoende mascara heb aangebracht, dip je het pincet in het mascaraborsteltje. Zorg ervoor dat er voldoende mascara op het pincet zit. Vervolgens druk je met dit pincet met mascara enkele wimpers tegen elkaar aan. Knijp het pincet kort dicht zodat de wimpers aan elkaar blijven plakken, de mascara doet het verdere werk. Et voilà, het lijkt alsof je nepwimpers draagt – maar dan mooi.

Op deze natuurlijke wijze komen je ogen ineens veel beter uit. Hetzelfde kan je natuurlijk ook herhalen bij je wimpers aan de bovenkant. Plak dan niet te veel wimpers aan elkaar vast, anders lijkt het net de spinnenpootjes-look die je had toen je voor het eerst mascara droeg.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.