Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 9 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

$$$ – Dit is de net worth van Jennifer Lopez’ lover Ben Affleck

Wij zijn door het dolle heen dat Jennifer Lopez en Ben Affleck weer samen zijn. Wat zeggen we? Verloofd zijn. We kunnen niet wachten op de bruiloft en dat belooft een mooi feest te worden. En don’t worry, ze kunnen het prima betalen – dit is namelijk de net worth van J-Lo’s lover Ben Affleck.

En ja, het is bizar.

Dit is hoeveel Ben Affleck verdient per film

In het laatste jaar samen, hebben Jen en Ben van alles gedaan: van het vieren van Jennifer’s 52ste verjaardag op een luxe Europese vakantie tot mogelijk bij elkaar in te trekken… in een villa van 65 miljoen dollar. En voor niets gaat de zon op, dus dat betekent dat de twee een flink inkomen nodig hebben. En die hebben ze – Ben verdient namelijk miljoenen per film. Say what?

Ben heeft in de afgelopen jaren in tientallen films gespeeld. En hoewel hij voor de meeste een flink bedrag kreeg, was het record in 2003. Voor zijn rol in de film Paycheck (lol) kreeg hij maar liefst 15 miljoen (!) dollar. Tel dat op bij 6 miljoen voor Reindeer Games, 10 miljoen voor Changing Lanes en The Sum of All Fears en 12,5 miljoen voor Gigli. Dan kom je uit op een enorm bedrag.

Nog een financiële klapper met Batman

Ben’s exacte Batman salaris is niet onthuld, maar volgens Forbes kreeg hij “a huge paycheck” voor Dawn of Justice, waardoor hij in 2014 35 miljoen dollar verdiende. Holymoly.

Dus, wat is zijn totale net worth?

Naast de films, verdiende Ben ook nog flink wat miljoenen door zijn oude huis te flippen en deze te verkopen aan Adam Levine. En ook tijdens de pandemie bleef het geld gewoon binnenstromen. Na een flinke rekensom van Celebrity Net Worth komen we daarom uit op een waarde van 150 miljoen.

Dus ja, dat huis van 65 miljoen kan hij prima betalen.

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.