Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Entertainment 24 feb 2021
Leestijd: 1 minuut

De bizarre Netflix-serie Behind Her Eyes is je nieuwe verslaving

Netflix blijft ons maar verwennen met goede series, documentaires en films. Nu zijn we alsnog altijd opzoek naar nieuwe parels, gelukkig hebben we er weer een gevonden. Dit keer staat Behind Her Eyes op de watchlist, een spannende Netflix Original-thriller.

We vertellen je alles over de serie, die een bizarre, onverwachte plottwist bevat.

Behind Her Eyes

In Behind Her Eyes volgen we Louise: een spontane en ambitieuze vrouw die als secretaresse werkt bij een (onthoud dit) psycholoog. Op een avond gaat ze uit met een vriendin, maar die komt niet opdagen. Ze besluit naar huis te gaan, maar wordt tegengehouden door een mysterieuze man, David. Ze hebben een leuke avond en zoenen tijdens het afscheid. Wat Louise echter nog niet weet, is dat David haar nieuwe baas is. Ai…

Netflix | Behind Her Eyes

Het wordt nog ingewikkelder: de vrouw van David, Adele, wilt maar al te graag vrienden worden met Louise. Ze spreken regelmatig af en er ontstaat een hechte band tussen de twee. Louise houdt zich stil tegenover Adele over de band die ze heeft met haar man David, wat ondertussen is gegroeid tot een heuse affaire. Ook tegen David is ze stil over de vriendschap met Adele. Nu klinkt dat al heel ingewikkeld, maar daar blijft het niet bij.

Er is namelijk iets flink mis met het getrouwde stel, Adele en David. In de trailer zie je al een beetje dat er iets niet helemaal pluis is tussen de twee. Over de spannende plottwist die erin zit kunnen we je helaas niks vertellen, maar we kunnen je zeker garanderen dat de spannende thriller Behind Her Eyes het kijken waard is.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.