Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Celebrity 27 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Twinning! Deze celebrities zijn dubbelgangers van elkaar

Soms kom je iemand tegen en weet je spontaan even niet meer waar je diegene van herkent. Deze celebs lijken sprekend op elkaar en kunnen wij soms even niet meer uit elkaar houden.

Zouden ze het zelf ook zien?

Deze celebrities lijken sprekend op elkaar

Totale vreemden en toeval of stiekem gewoon familie? Bij veel celebs snappen wij niet hoe de gelijkenissen zó sprekend kunnen zijn. Zie hier zelf, we zijn benieuwd of jullie begrijpen wat we bedoelen.

Zooey Deschanel versus Katy Perry

De grote ogen, de volle lippen, het donkere haar, de vorm van het gezicht… eigenlijk is er vrij weinig dat níet hetzelfde is bij de actrice en zangeres.

Katy Perry vs Zooey Deschanel
Getty Images

Miles Teller versus Zak Abel

Oké, hier is niet iedereen mee eens, maar tóch vinden we dat Maverick acteur Miles Teller en ‘Freedom‘ zanger Zak Abel verdacht veel weg hebben van elkaar. Of het nou de vorm van het gezicht is, het kapsel of de manier waarop ze bewegen kunnen we niet helemaal plaatsen.

Zak Abel vs Miles Teller
Getty Images

Amy Adams versus Sarah Rafferty

Ook wel eens gedacht dat Donna Paulsen van Suits ook Lois Lane in Superman speelde? Nou, dat is dus niet zo. De roodharige celebs Amy Adams (uit Superman) en Sarah Rafferty (uit Suits) lijken gewoon enorm veel op elkaar en dat komt niet alleen door hun vergelijkbare kapsel.

Amy Adams vs Sarah Rafferty
Getty Images

Jennifer Lawrence versus Joss Stone

Lachen kunnen deze celebs beiden als geen ander, maar dat is niet de enige gelijkenis tussen deze prachtige blondines. Joss Stone en Jennifer Lawrence zijn beide in de 30, kunnen beide prachtig zingen en al is het hoofd van Jennifer wat ronder dan van Joss, ze lijken enorm op elkaar.

celebs Jennifer Lawrence en Joss Stone lijken op elkaar
Getty Images

Nina Dobrev versus Victoria Justice

Bij deze combi moesten wij echt even drie keer kijken. Wie is nou ook al weer wie? Extra grappig is het dat ze zelf deze gelijkenis ook herkennen en samen op de foto gingen.

Nina Dobrev en Victoria Justice lijken op elkaar
Getty Images

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.