Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Fashion 25 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Doei vakantiegeld! New Balance en GANNI slaan opnieuw de handen ineen

Wanneer twee strevende merken samenwerken, dan weet je dat er iets goed uitkomt. Voor alle sneaker- en modeliefhebbers hebben we goed nieuws: GANNI en New Balance slaan opnieuw de handen ineen voor een sneaker die in no time gaat uitverkopen.

Dus houd je ogen open voor de launchdate

New Balance en GANNI lanceren de sneaker van je dromen

New Balance zet zijn indrukwekkende stroom van samenwerkingen voort en gaat opnieuw het partnerschap aan met GANNI. Vorig jaar lanceerden de merken al een co-created sneaker, die binnen enkele uren uitverkocht. Hoe kon het ook anders? De New Balance sneaker van dat moment (de 2002R ) kreeg een GANNI-sausje en iedereen was verkocht.

GANNI x NEW BALANCE

Dit jaar gaan ze voor een iets rauwer ontwerp – en zo zien wij het graag. We schreven het al eerder: de 1906R wordt dé sneaker van 2023. GANNI doet daar nog een schepje bovenop door die sneaker te kiezen voor de collab van dit jaar. Deze keer gaat de samenwerking uit van GANNI’s minimale, vrouwelijke esthetiek, met neutrale tinten en een vleugje kleur. Totaal anders dan vorig jaar, dus.

WoeganWodeyang

De sneaker heeft een bovenwerk van mesh en gladde leren overlays in een effen witte kleur. Accenten zijn er in de vorm van een effen zwarte rand, zwarte binnenvoering en gevlekte veters, terwijl de kenmerkende “N” wordt uitgevoerd in contrasterend geel. Het ontwerp wordt afgemaakt met het GANNI-logo op de tong van de schoen.

 

WoeganWodeyang

Wanneer de sneaker precies uitkomt is nog niet bekend, maar waarschijnlijk ergens in de komende maanden.

De toenemende populariteit van de 1906’s

Na de hype op de 550’s en 530’s, is het in 2023 de beurt aan een ander model. Heb jij de New Balance 1906R’s al gespot? De trend predictions op TikTok voorspellen dat dit dé sneaker van 2023 gaat worden en wij snappen wel waarom. Ze bestaan al een tijdje, maar gaan dit jaar waarschijnlijk flink in populariteit toenemen.

Dus mocht je de GANNI-sneaker niet kunnen inslaan, dan is een paar 1906’s alsnog een goede investering.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.