Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Modetrends 14 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze New Balance sneaker belooft dé schoen van 2023 te worden

Als er een merk is dat lekker gaat de afgelopen maanden, dan is het wel New Balance. Eigenlijk al sinds 2021 is het merk terug van weggeweest. Ze weten de modeliefhebbers aan hun zijde te houden met de nieuwe modellen die ze uitbrengen. Als we de voorspellingen mogen geloven, dan is er één sneaker in het specifiek die onwijs populair wordt dit jaar – namelijk de 1906R.

Sla ‘m alvast in, nu je nog enige kans op een paar hebt.

De New Balance 1906R wordt dé sneaker van 2023

Sinds de dad sneaker weer in is, zien we iedereen op grove en sportieve sneakers lopen. Een trend naar ons hart, want de lompere sneakers zitten immers een stuk lekkerder dan gelikte leren stappers. Een merk dat de afgelopen jaren furore maakte met hun sportieve look is New Balance. Zij combineren sportieve elementen met retro details en dat maakt hun schoenen geliefd door velen.

Na de hype op de 550’s en 530’s, is het in 2023 de beurt aan een ander model. Heb jij de New Balance 1906R’s al gespot? De trend predictions op TikTok voorspellen dat dit dé sneaker van 2023 gaat worden en wij snappen wel waarom. Ze bestaan al een tijdje, maar gaan dit jaar waarschijnlijk flink in populariteit toenemen.

Ze zijn er in verschillende colourways. Onze favorieten zijn de rood/witte, de groen/witte, de zilveren en dit off-white paar in samenwerking met Japans modehuis AURALEE.

En zeg even eerlijk: dit zijn toch parels? Wij hebben ze bovenaan onze wishlist gezet.

Waar koop je ze in Nederland?

Zoals bijna altijd, zijn de sneakers in de VS al te verkrijgen in meerdere kleuren. In Nederland moeten we daar wat langer op wachten. Goed nieuws: JD Sports heeft een exclusieve beige-goude colourway, dus daar zijn ze al te verkrijgen.

New Balance 1906R Women’s – €160

 

Wij houden de site van New Balance goed in de gaten voor nieuwe releases.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.