Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 24 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

De nichtjes van de Kardashians: wie zijn Kourtni, Kara en Krista Kardashian?

Als je dacht dat je alles wist over de Kardashians, think again. Hoewel we het leven van de Kardashian-Jenners al meer dan tien jaar overal kunnen volgen, heb je misschien nog nooit gehoord van de nichtjes Kourtni, Kara en Krista Kardashian. We zeiden het al: je weet misschien toch nog niet álles.

We vertellen je alles over de onbekende nichtjes.

Nichtjes van de Kardashians: Kourtni, Kara en Krista

Dit is niet hetzelfde als toen we achter de geheime dochter van The Osbournes kwamen (ze was niet geheim, maar zat niet in de realityserie), maar minstens zo belangrijk. Het gaat niet om geheime Kardashian-zussen, maar wel om familieleden die close zijn met de bekende familie Kardashian-Jenner. Ze hebben zelfs de familietraditie in ere gehouden door alle namen met de ‘K’ te laten beginnen. Maar wie zijn ze?

Kim Kardashian maakt details over nieuwe realityserie Kardashians bekend

Kourtni, Krista en Kara zijn de nichten van de familie en waren een keer te zien in een KUWTK-aflevering in 2015. Kim en Khloé gingen naar Armenië voor de 100-jarige herdenking van de Armeense genocide. Kim postte een foto van de trip op Instagram, samen met Khloé en de nichtjes Kourtni en Kara. Ze schreef erbij, “Khloe & I brought along our cousins Kourtni & Kara Kardashian. We miss you Krista! Yes we have 3 cousins who are sisters that all start with a K too! LOL.”

Onbekende familieleden

En hoewel de Kardashian-Jenners waarschijnlijk de bekendste namen uit de geschiedenis van reality-tv zijn, leiden hun nichtjes een leven buiten de schijnwerpers. Kourtni, Kara en Krista hebben niet eens social media (ben je dan wel lid van de Kardashian-familie?). Tijdens de KUWTK-aflevering zei één van de nichtjes tegen Khloé, Kim en Kourtney, “You guys are so famous.”

En hoewel we niet veel weten over de nichtjes, volgen ze de familietraditie op door alle namen met een ‘K’ te laten beginnen. En als je dan geen namen meer over hebt, verander je gewoon de spelling. Daarom hebben we een Kourtni en Kourtney…

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.