Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 25 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Op deze datum en zender wordt de Friends-reünie in Nederland uitgezonden

Na maanden (of inmiddels jaren) wachten is het dan eindelijk zover: we komen steeds meer te weten over de Friends-reünie. Na maanden van uitstel wordt de reünie van onze favoriete serie realiteit. Voor het 25ste jubileum van de immens populaire serie kwam de cast nog één keer bij elkaar voor een special voor HBO Max.

En er is eindelijk een releasedatum voor Nederland bekend.

Friends-reünie: releasedatum in Nederland

Op 21 februari 2020 kondigde HBO Max aan dat er een reünie zou komen met de originele cast van de show. Alle zes friends (Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, and David Schwimmer) zouden in mei 2020 te zien zijn in een special over de populaire serie. Dat liep allemaal anders door het coronavirus. De opnames van de special werden continu uitgesteld en er was geen zicht op een releasedatum.

Inmiddels is bekend dat de opnames zijn afgerond en is er ook een releasedatum. En daar blijft het niet bij, want we kunnen ook al een eerste teaser laten zien. De Friends-reünie die “The One Where They Get Back Together” heet, wordt op donderdag 27 mei op HBO Max gelanceerd. Helaas is dat alleen in de Verenigde Staten te zien, maar goed nieuws: er is ook al een releasedatum voor Nederland.

SBS 6

SBS 6 maakte gisteren bekend dat zij de Friends-reünie gaan uitzenden. Op vrijdag 28 mei is de Friends-reünie te zien via SBS 6, om 20:30 uur. Markeer de datum en tijd maar in je agenda, want het belooft een groot spektakel te worden. Er zijn namelijk ook gasten uitgenodigd voor de special en grote namen als Justin Bieber, Lady Gaga en Cara Delevingne staan op de line-up.

De Friends-reünie is eenmalig en vindt ruim 15 jaar na het verschijnen van het laatste seizoen plaats. Fans van over de hele wereld kijken ernaar uit om de zes Friends eindelijk weer eens bij elkaar te zien, natuurlijk zijn ze wel een stukje ouder geworden.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.