Inga Stoit
Inga Stoit Celebrity Beauty 10 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Nicola Peltz Beckham kiest voor déze gewaagde trend tijdens PFW

Een ding is zeker, Paris Fashion Week is dé plek waar menig celeb een beauty transformatie laat zien. Redelijk ‘extreme’ looks komen voorbij en laten ons weer geheel anders nadenken over beautystandaarden. Nicola Peltz Beckham bleekte haar wenkbrauwen en het is natuurlijk geen verrassing dat het haar prachtig staa.

Tijdens de presentatie van de Valentino’s lente/zomer 2023 collectie liet Nicola Peltz Beckham haar gebleekte wenkies voor het eerst zien. Zij zat op de eerste rij van de modeshow (gekleed in een doorschijnende kanten top en een een broek met wijde pijpen) naast haar echtgenoot Brooklyn Peltz Beckham.

Nicola Peltz Beckham bleached wenkies

Dat Nicola een groot supporter van Valentino is, is natuurlijk geen geheim. Zij droeg namelijk jurken van het modehuis op haar bruiloft en ook naar het Met Gala in 2022. Met haar geblondeerde wenkbrauwen was zij een opvallende toeschouwer van de PFW-show.

Wie kreeg de eer om haar wenkbrauwen zo op te lichten? Dat was visagist Emily Cheng. Deze visagist werkte eerder met Billie Eilish en Simone Ashley en waarschijnlijk met nog veel meer celebrities. De wenkbrauwen zijn daadwerkelijk gebleekt en het was niet een kwestie van een verdoezeling met make-up. Onder een foto die Nicola op haar Instagram account postte schreef de make-up artist: “We bleached some brows.” Jep, dat kunnen we heel duidelijk op deze foto zien.

Schoonheid veranderingen

Sinds Nicola met Brooklyn Beckham getrouwd is, heeft ze al heel wat veranderingen ondergaan. Afgelopen juli verfde ze haar blonde haar terug naar haar originele, donkerbruine kleur. Nog geen maand later verscheen zij met een opvallende asymmetrische pony op de rode loper tijdens Variety’s Power Of Young Hollywood-evenement.

De gebleekte wenkbrauwen zijn helemaal hot onder de celebs. Van Dove Cameron en Julia Fox en de Hadid-zussen – ze doen het allemaal. Ook

TikTokkers gaan helemaal lekker op deze trend en veel mensen proberen deze gewaagde look dan ook uit. Wij durven het nog niet helemaal. Bekijk enkele voorbeelden hieronder:

@go0se13

@idunnvollan 🤞🏼

♬ original sound – SOFIE VOLLAN

@miriammullins_

what do we think ?? Should I keep or get rid asap #fyp #foryou #foryoupage

♬ original sound –

@diamonddogjewels

I did it #fyp #bleachedbrows

♬ shut the fck up born to die version – 💕

Nicola Peltz Beckham blijft de geruchten over ruzie met schoonmoeder Victoria Beckham ontkennen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.