Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 8 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Nicola Peltz’ eerste weddingplanner spreekt zich uit over haar vermeende bridezilla-gedrag

Dat de bruiloft van Nicola Peltz en Brooklyn Beckham nog een lelijk staartje kreeg, daar schreven we vorige week al over. Vader Nelson Peltz spant een rechtszaak aan tegen de weddingplanners die in zijn ogen (en in die van Nicola) hun werk niet goed deden, maar het voorschot niet terug willen geven. The saga continues, want nu spreekt de eerste weddingplanner van Nicola zich uit.

Keeping Up With Bridezilla Nicola Peltz…

Waar gaat de rechtszaak over?

Het is geen geheim dat de welvarende ouders van beide tortelduifjes een deel van de bruiloft bekostigden. En het was een prachtige dag, maar die krijgt nu nogal een rommelige nasleep. Nicola’s vader, Nelson Peltz, sleept weddingplanners Nicole Braghin en Arianna Grijalba nu voor de rechter omdat ze de aanbetaling van 159.000 dollar niet willen teruggeven.

Nadat ze afscheid namen van hun eerste weddingplanner, huurden de Peltz’ het duo zes weken voor het met sterren bezaaide huwelijk in op het landgoed van de miljardair in Palm Beach. Na slechts negen dagen werk besloten Grijalba en Braghin niet verder te gaan met de bruiloft, omdat zij de gastenlijst van het paar, die meer dan 500 personen telde, niet aankonden.

Eerste weddingplanner van Nicola Peltz spreekt zich uit

In de rechtszaak werd al duidelijk dat Nicola Peltz als toekomstige bruid nogal high maintenance was. Haar boze berichtjes naar de twee weddigplanners werden als bewijs gebruikt. Nu komt er versterking in de rechtzaal, want ook de eerste weddingplanner, Preston Bailey, spreekt zich uit over het vermeende gedrag van Nicola.

En dat is flink in Nicola’s voordeel, want Preston zegt niets vervelends over de actrice. “I have the best to say about the Peltzes and Nicola. There wasn’t any bad blood. “They are lovely people. These people are important to me. Nicola was great.”

Toch laat hij na negen maanden de klus vallen, simpelweg omdat hij overboek is. Preston Bailey heeft veel meer celebritybruiloften gedaan, waaronder die van Donald Trump en Melania. Verder deed hij feesten voor Oprah Winfrey, Mariah Carey, Uma Thurman en Michael Douglas.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.