Fleur van den Berg
Fleur van den Berg Entertainment 5 mrt 2024
Leestijd: 4 minuten

Nieuw op Netflix: deze films en series mag je niet missen in maart

Iedereen kent de struggle: je zit helemaal klaar voor een filmavond (of -middag natuurlijk), maar je bent urenlang op zoek naar die ene leuke film of serie. Elke maand komen er weer nieuwe must-see’s op Netflix bij, wat de keuze alleen maar moeilijker maakt. Wij helpen je graag met kiezen.

Dit zijn de Netflix releases in maart die je niet wilt missen.

The Gentlemen

Wanneer Eddie Horiman (Theo James) onverwachts het indrukwekkende landgoed van zijn vader erft, blijkt deze vol verrassingen te zitten. Zo ontdekt hij dat het deel uitmaakt van een cannabis imperium. Hierdoor krijgt hij te maken met allerlei Britse criminelen die hier deel van uit willen maken. Om zijn familie te redden, probeert Eddie de gangsters uit te spelen. Maar wanneer hij zich steeds dieper in de wereld van criminaliteit bevindt, begint hij zich steeds meer thuis te voelen in de onderwereld.

The Gentlemen is vanaf 7 maart te zien op Netflix.

3 Body Problem

De makers van Games of Thrones komen met een nieuwe sciencefictionserie: 3 Body Problem, gebaseerd op de bestseller The Three-Body Problem. Wanneer er in één maand tijd meerdere wetenschappers vermoord worden, starten een groep briljante wetenschappers en een detective een groot onderzoek. Zo komen ze erachter dat de moorden onderdeel zijn van een groot complot.

3 Body Problem is vanaf 21 maart te zien op Netflix.

Spaceman

Astronaut Jakub (Adam Sandler) gaat alleen op onderzoeksmissie naar de rand van het zonnestelsel. Na zes maanden realiseert hij zich dat het huwelijk dat hij achterliet misschien niet op hem wacht als hij terugkeert naar de aarde. Om de problemen met zijn vrouw Lenka (Carey Mulligan) op te lossen wordt hij geholpen door een mysterieus wezen dat zich verstopt in zijn ruimteschip. Het wezen Hanuš werkt samen met Jakub om te begrijpen wat er mis is gegaan voordat het te laat is.

Spaceman is al te zien op Netflix.

Damsel

Elodie (Millie Bobby Brown) wordt uitgehuwelijkt aan een prins. Maar al snel komt ze erachter dat het geen sprookjeshuwelijk is. De familie van de prins blijkt slechte bedoelingen te hebben en offert haar aan een draak. Ze probeert in leven te blijven en te ontspannen, zodat ze wraak kan nemen op de koninklijke familie.

Damsel is vanaf 8 maart te zien op Netflix.

Supersex

Rocco Siffredi was een eenvoudige jongen uit Ortona die uitgroeide tot de beroemdste pornoster ter wereld. In Supersex wordt je meegenomen in het echte leven van de acteur. Een inkijkje in zijn familie, zijn afkomst, zijn relatie met de liefde en een kijkje in zijn jeugd laten zien hoe hij tot zijn succes is gekomen en hoe zijn carrière het lastig maakte om de liefde te vinden.

Supersex is vanaf 6 maart te zien op Netflix.

Ronja The Robber’s Daughter

Bij deze film gaan we weer even terug naar onze jeugd (wie kent Ronja de roversdochter niet?). Ronja is de dochter van een rovershoofdman en groeit op een middeleeuws kasteel. Maar ze is – zoals je van haar gewend bent – op zoek naar meer avontuur. Daarom is ze liever buiten de kasteelmuren te vinden, in het bos vol mysterieuze en magische wezens. Wanneer ze bevriend raakt met de zoon van een rivaliserende bende, mogen hun ouders dat niet weten.

Ronja The Robber’s Daughter is vanaf 28 maart te zien op Netflix.

The Program: Cons, Cults and Kidnapping

‘Losgeslagen’ jongeren werden door hun ouders naar Ivy Ridge gestuurd. Op deze kostschool kregen ze therapie en werden er recreatieve activiteiten georganiseerd om de tieners te helpen. Maar niets blijkt minder waar. In plaats daarvan wordt de jeugd geestelijk en lichamelijk mishandeld en belanden ze in een soort sekte. In deze docuserie nemen een filmmaker en andere oud-studenten je mee naar de gruwelijke verhalen die achter de kostschool schuil gaan.

The Program: Cons, Cults and Kidnapping is vanaf vandaag te zien op Netflix.

Ook Lindsay Lohan keert in maart weer terug op je beeldscherm. Lees hier alles over haar nieuwe Netflix-film ‘Irish Wish.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.