Anne Smits
Anne Smits Beauty 22 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Met dit nieuwe product van Rhode creëer je net als Hailey een ‘glazed donut skin’

Het babyhuidje van Hailey Bieber is hét bewijs dat haar producten van haar eigen skincaremerk Rhode Skin inderdaad hun werk doen. Vorige week vierde Hailey de eerste verjaardag van haar baby Rhode en om dat te vieren lanceerde ze een nieuw product, Glazing Milk. Aan Vogue vertelt Hailey over haar nieuwe product.

Benieuwd naar de juiste basis voor jouw skincare-routine? Dat lees je hier.

Met dit nieuwe product van Rhode creëer je net als Hailey een glazed donut skin

Een ‘glazed donut skin’ zou het resultaat moeten zijn van de producten van Rhode Skin. Je leest hier alles over het nieuwe product.

‘Een huid alsof je er een hap uit wil nemen’

De producten van Rhode zijn gericht op hydratatie, plumping en een gezonde huid. Hailey’s producten zijn regelmatig uitverkocht en het succes van Rhode resulteert nu in een nieuw product, de Rhode Glazing Milk. Aan Vogue vertel Hailey dat ze een huid wil die eruitziet alsof je er een hap uit wilt nemen: “I want skin that looks like you want to take a bite out of it. That’s just me, though! Who doesn’t want fresh, dewy, glowy skin? Hydration never goes out of style.”

Glazing Milk

De Glazing Milk is een combinatie van een toner en essence. Het is een lichte, maar hydraterende formule met een melkachtige structuur die als het ware in de huid smelt. De eigenschappen van het product, zijn hydratatie en het gezond houden van de huidbarrière. Hailey geeft aan zelf last te hebben van een gevoelige, vochtarme huid en daar zou de Glazing Milk bij helpen.

Glazing Milk – $29.00

 

Rhode naar Europa?

Natuurlijk was dit nieuwe product binnen no-time uitverkocht. Maar op 29 juni komt er een restock waarvoor je jezelf op een wachtlijst kunt zetten. Helaas verzendt rhodeskin.com alleen nog maar naar de VS, VK en Canada en ook andere verkooppunten zijn er vooralsnog niet. Of er plannen klaarliggen om Rhode naar Europa te halen, is onduidelijk. Wij zouden in ieder ontzettend benieuwd naar de glazed donut skin.

Hailey Bieber zegt dag tegen glazed donut nails: dít is de nieuwe nageltrend

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.