Emma Toussain
Emma Toussain Werk & Carrière 9 aug 2022
Leestijd: 1 minuut

NSMBL zoekt freelance junior video editor (+-8 uur)

Ben jij gek op video’s en weet jij als geen ander hoe je deze op een originele manier in elkaar kunt zetten? Zoek jij een plek waar jij je creatieve portfolio kunt opbouwen én waar jij simpelweg snel aan de slag kunt gaan? Say no more.

Vacature

NSMBL zoekt een freelance junior video editor die weet hoe hij/zij kwalitatieve YouTube-video’s maakt en deze ook kan verwerken tot kortere social snippets voor bijvoorbeeld TikTok en Instagram. Het is goed om te weten dat wij een studio in ons bezit hebben, maar dat jij wel eigen apparatuur moet meenemen. Denk aan (video)camera, geluid en licht.

Wij vinden het belangrijk dat je de video’s bewerkt in de stijl van NSMBL, maar we laten de creatieve vrijheid ook graag aan jou.

Wat willen we van jou weten?

Ben je geïnteresseerd? Dan ontmoeten wij jou graag! Stuur een mailtje naar [email protected] met wat persoonlijke informatie, jouw werkwijze, welke dag jij beschikbaar zou zijn, een eventueel portfolio en je dagtarief.

Dan hoor je zo snel mogelijk van ons!

De Spaarrekening van Victoire (33): ‘Voor de pandemie stond er heel wat meer op’

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.