Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 9 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Fans zeggen allemaal hetzelfde over de nieuwe zwemfoto’s van Kourtney Kardashian

Het is alweer even geleden dat we wat hebben gehoord van Kourtney Kardashian en Travis Barker. Na hun prachtige bruiloft in Italië was het even stil bij het koppel, maar daar is nu verandering in gekomen. Kourtney Kardashian post namelijk weer volop foto’s op Instagram en fans zeggen allemaal hetzelfde over haar nieuwste zwemfoto.

Wij zijn het helemaal eens met fans.

Kourtney Kardashian

Als er één Kardashian het afgelopen jaar onder het vergrootglas lag, dan was het wel Kourtney Kardashian. De 43-jarige realityster kreeg namelijk begin vorig jaar een nieuwe relatie met Travis Barker en er is in de tussentijd al zoveel gebeurd. Zo werd Kourtney Kardashian bijvoorbeeld op de meest romantische manier ooit ten huwelijk gevraagd.

Niet veel later sprongen de twee tortelduifjes samen wel drie keer (!!!) in het huwelijksbootje. Eén keer in Las Vegas, één keer is Santa Barbara en tijdens hun prachtige bruiloft in Italië. Als kers op de taart lieten Kourtney en Travis ook nog eens weten dat ze proberen samen een kindje te krijgen, maar we hebben tot nu toe nog geen babynieuws mogen ontvangen. Wel houdt Kourtney Kardashian ons dagelijks op de hoogte van haar leven op Instagram.

Kourtney Kardashian onthult dat haar arts vertelde dat ze het sperma van Travis Barker moet drinken om vruchtbaarder te worden

Zwemfoto’s

Het lijkt er namelijk op dat Kourtney Kardashian officieel haar beste leven leeft en haar nieuwste Instagram-foto zorgt voor dezelfde reactie bij al haar fans. De foto toont de 43-jarige realityster glimlachend, terwijl ze op de achterkant van een boot staat, gevolgd door een tweede foto waarop Kourtney poseert in een SKIMS-badpak en ellebooghoge handschoenen.

Kourtney plaatste de foto met de caption: “I💙lake life” en het duurde natuurlijk niet lang voordat de reacties begonnen binnen te stromen. Zo schrijft haar zus Khloé Kardashian: “You’re the cutest.” Ook fans begonnen massaal te reageren en ze zeggen allemaal hetzelfde.

Reacties

Zo schrijft een fan: “lake life looks good on you 😍.” Andere fans zijn het daar zeker mee eens en ze schrijven allemaal hoe gelukkig Kourtney eruitziet op de foto’s. Zo reageren ze: “Love a happy Kourt”, “You look so happy, Kourtney”, “I love Kourt’s happy life” en “Just living life 💙.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.