Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Events 9 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Game of Thrones fan? HBO organiseert dit weekend een bizar GOT-event in Amsterdam en daar wil je heen

Het duurt niet lang meer totdat de Game of Thones prequel House of the Dragon in première gaat op HBO Max. Het moment waar wij met z’n allen op hebben gewacht. Om alvast in de stemming te komen organiseren de makers van de serie een bizar event in het thema van Game of Thrones en geloof ons, hier wil je heen.

En het is dit weekend al, in onze mooie hoofdstad.

House of the Dragon: The Dragon’s Den opent haar deuren in Amsterdam

Houd je vast, want dit gaat onwijs gaaf worden. In navolging op de Europese première van House of the Dragon, de langverwachte prequel van Game Of Thrones, opent een ‘immersive fan experience’ in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Op 12 en 13 augustus biedt House of the Dragon: The Dragon’s Den het publiek een meeslepende ervaring die je dichter bij Westeros brengt dan ooit.

Tijdens het event treed je in de voetsporen van de Targaryens en kun je respect tonen aan de immense draak Balerion. In een multi-sensorische gang ervaar je hoe het is om omringd te worden door draken en kun je plaatsnemen op de IJzeren Troon uit het machtige Targaryen-tijdperk.

Ervaar het ultieme Game of Thrones-gevoel

Wanneer je de Beurs van Berlage binnenstapt ga je op reis. Deze reis voert je langs drie gebieden waar je wordt geïnformeerd, geïnspireerd en getest. Als je de reis voltooit, heb je recht om plaats te nemen op de IJzeren Troon en over de zeven koninkrijken van Westeros te regeren. Heb jij je altijd al een inwoner van Westeros gevoeld tijdens het bingen? Dan is dit jouw kans om van die droom (een soort van) werkelijkheid te maken.

De ‘immersive experience’ geopend voor publiek op 12 en 13 augustus van 11:00 – 21:00 en is voor iedereen toegankelijk.

House of the Dragon gaat op 22 augustus in première op HBO Max.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.