Emma Toussain
Emma Toussain Food 15 mei 2024
Leestijd: 1 minuut

NSMBL redactie test frikandellen: de polderdel, knetterdel en discodel

Het is nooit saai op de redactie van NSMBL, daar zorgen we zelf wel voor. Wat doe je op de maandagmiddag? Juist, gewoon frikandellen eten. En niet zomaar frikandellen: we gaan voor de polderdel, de discodel én de knetterdel.

Wij testen frikandellen

We zijn nou eenmaal fan van frituursnacks (altijd al geweest) en daar valt de frikandel ook onder. Wij vinden het dan ook erg leuk dat er steeds meer variaties op de markt komen. Daarbij kreeg de polderdel voornamelijk onze aandacht. Een frikandel mét kaasstengels en Joppiesaus? Klinkt best lekker toch? Die willen we testen, maar dan ook wel andere rare varianten. Zo kwamen onze redactieleden met de discodel (ja, met discodip) en de knetterdel met knettersuiker. Rare combinaties, maar wie weet heel lekker.

Ons oordeel? Laten we dat per duo bespreken.

Emma & Julia (eerste duo in beeld)

De knetterdel is niet eens zo heel erg vies, alleen die knettersensatie maakt het heel raar. De discodel is een hard no en die polderdel? Da’s toch wel een hitje.

Karlijn & Josephine (tweede duo in beeld)

De knetterdel valt héél erg tegen, vooral Josephine heeft hier nog dagen nachtmerries over. No joke. De polderdel valt wel goed in de smaak, maar Karlijn vind ‘m dan weer tegenvallen. Die discodel is dan eigenlijk best lekker.

Beau & Dee Dee (derde duo in beeld)

De meiden zijn eigenlijk niet zo’n fan van alle delletjes, maar de discodel valt hen mee.

De polderdel valt dus het meest in de smaak, maar de discodel is geen teleurstelling. Bekijk de test hieronder en laat vooral weten welke frikandel jij wel (of juist niet) ziet zitten.

@nsmblmagazine

Alle frikandellen verzamelen! We testen de polderdel, knetterdel en discodel, zodat jij dat niet meer hoeft te doen (of juist wel?). Welke frikandellencombi is jouw favo? #knetterdel #discodel #polderdel #frikandel #snackbar #voorjou #fyp #foryou

♬ i think i like when it rains speed up – ✨️

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.