Emma Toussain
Emma Toussain Restaurants 9 mei 2024
Leestijd: 1 minuut

NSMBL test: MOMO is de perfecte plek om moederdag te vieren dit jaar

Zondag is het moederdag en dan wil je toch net even dat beetje extra voor je liefste mama doen. Het belangrijkste is natuurlijk dat je haar in het zonnetje zet, maar mocht je dat willen doen met een lekker dinertje buiten de deur dan is MOMO in Amsterdam daar de perfecte plek voor.

Moederdag vieren in MOMO Restaurant, Bar & Lounge


MOMO Restaurant, Bar & Lounge heeft dit jaar iets speciaals voor Moederdag bedacht: daarom is het extra leuk om deze liefdevolle dag daar te vieren. Het hele weekend (van 10 tot en met 12 mei) heeft het restaurant een speciaal dessert als prachtige verrassing op de kaart staan. Wat dan?! Het is een framboos en zwarte sesam parfait, die versterkt wordt met een frisse lychee mousse. Yum! Deze staat voor je klaar om samen met je moeder van te genieten.

NSMBL’s Emma test MOMO

Om alvast een klein beetje moederdag te vieren neem ik mijn moeder mee naar MOMO. Het restaurant ligt ontzettend centraal (Hobbemakade) en is goed te bereiken met het openbaar vervoer – ook als je niet uit Amsterdam komt. Het restaurant zelf is niet klein maar ook niet groot en heeft net de juiste balans gevonden tussen luxe, minimalistisch maar toch ook simpel.

De kaart staat vol lekkers: of je nou houdt van vis, vlees of vegetarische gerechten.. je kunt hier helemaal los gaan. Wij eten grotendeels vegetarisch dus onze keuzes zijn daar ook op gebaseerd. Je hebt vegetarische sushi, een heerlijk aubergine-gerecht met misosaus en heerlijke gyoza’s met zwarte bonen. Maar mocht je houden van ceviche, sashimi of andere gerechten: daar hebben ze hele bijzondere varianten op bedacht.

Bekijk de avond in MOMO hier:

@nsmblmagazine

Sla op! 🫶🏻🫶🏻🫶🏻 #moederdag #moederdagcadeau #momoamsterdam #sushi #uiteten #restaurant #tip

♬ honeypie – flora ✿

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.