Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Fashion 26 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Nog een outfit nodig voor NYE? Bij deze rental services huur je de mooiste items voor een fijne prijs

Wie aan een NYE-outfit denkt, denkt aan glitter, pailletten en franjes. in ieder geval kleuren en texturen die opvallen. Maar of je die outfit na Oudejaarsavond nog eens aantrekt? Waarschijnlijk niet. Daarom is het een duurzame en slimme oplossing een outfit te huren – en dit zijn de fijnste services om dat bij te doen.

De outfitstress voor NYE begint inmiddels toe te slaan. De high street winkels hebben mooie opties, vol pailletten en metallic. Ben jij op zoek naar een jurk die (bijna) niemand heeft? Dan wil je bij een van deze toffe bedrijven een exemplaar huren.

Bij deze rental services huur je de mooiste items voor NYE

The Collectives

Bij The Collectives kan je mooie vintage designeritems kopen, maar je kan ze ook huren. Als je op Oudejaarsavond wil schitteren in merken als Notes du Nord, Valentino en Chanel, maak dan een afspraak.

Something Borrowed

Bij Something Borrowed kan je terecht voor de mooiste gitterjurken én prachtige designertassen. Merken als ROTATE, Gaia, Loewe en Stine Goya hebben zij in hun collectie.

ReRun Rent

Als je op zoek bent naar écht unieke stukken, dan ben je bij ReRun aan het goede adres. Zij verhuren niche merken, die eigenaresse Eeke van Velzen met veel zorg (en smaak) uitzoekt. Van David Laport tot Mugler: het hangt allemaal bij ReRun.

H&M Rental

De Rabanne x H&M collectie, vol franjes en glitter, is perfect voor NYE. Maar helaas was ‘ie snel uitverkocht. Voor iedereen die misgreep hebben we goed nieuws, want via H&M Rental kan de verschillende items uit de collectie huren voor tijdens Oud en Nieuw.

LENA The fashion library

Bij LENA heb je al voor een paar euries een leuke jurk gescoord. Geen dure merken, maar gewoon leuke items waarmee jij gegarandeerd de show steelt. Oh, en de items zijn ook te koop. Dus mocht je verliefd worden, dan kan je een item altijd nog aanschaffen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.