Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 24 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze Charlotte Tilbury wand-dupes van de Action vliegen de schappen uit

Iedereen is obsessed met de beauty light wands van Charlotte Tilbury. Of het nou gaat om de bronzer, de blush of de highlighter: al hun producten zijn geweldig. Het enige minpunt is dat ze een flinke smak met geld kosten, maar daar hebben wij wat op gevonden.

Bij de Action kan je voor minder dan 2 euro namelijk dupes vinden van deze populaire Charlotte Tilbury-producten.

Charlotte Tilbury-dupes Action

Er zijn geregeld merken die goede dupes maken van bekende make-upmerken en producten. Zo verkoopt dit merk een dupe van de populaire Charlotte Tilbury bronzer voor €5 en het internet is ook verliefd op deze betaalbare dupe van Charlotte Tilbury’s Flawless Filter. Maar wij houden onze ogen natuurlijk altijd open voor nieuwe dupes.

En die nieuwe dupe hebben we gevonden, want TikTok gaat op dit moment los over de Charlotte Tilbury wand-dupes van de Action, die je al scoort voor minder dan 2 euro. In een video die op het platform werd geplaatst is te zien dat de producten het namelijk best goed doen. Veel mensen zijn dan ook verbaasd door de resultaten.

@makeupaddictdutchgirl

Dit had ik NIET verwacht! 😱 #fypシ #charlottetilburydupe #charlottetilburypillowtalkmultiglow #actiondupe #actionnederland #actionbelgië #charlottetilburydupe? #actionhaul2023 #actionhaul #shoppenbijdeaction #kerstmakeup #fabfactorycontour #fabfactoryblush #fabfactoryliquidhighlighter #fabfactory

♬ Santa Tell Me – emily

Reacties

Zo schrijft een kijker van de video: “Ik had nog maar precies 1 extra reden nodig om naar de action te gaan naast die dico sticker vellen bedankt!!! 😂😍” Andere vrouwen schrijven: “We gaan even RENNEN naar de action😻😻😻”, “omg dit moet ik hebben” en “Ze blenden echt perfect in mijn foundation met een real technique beautyblender!”

Toch zijn er ook wat dames die minder enthousiast zijn: “Maar 3 kleuren voor iedereen want iedereen heeft natuurlijk dezelfde huidskleur action :)”, “Ik durf niets op mijn gezicht te doen van de action hoor 😁” en “Helaas heel vlekkerig 🥺” Maar voor zulke prijsjes zijn deze Charlotte Tilbury wand-dupes van de Action volgens ons het proberen meer dan waard.

We hopen dat je een vaste hand hebt, want dit worden de make-uptrends in 2024

Ben jij van plan om deze dupe te scoren?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.