Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 22 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Oh no! Kendall Jenner en Devin Booker zijn (alweer) uit elkaar

Het is geen geheim dat de relatie van Kendall Jenner en Devin Booker uit en aan gaat. Na een moeilijke tijd gingen de twee in juni dit jaar uit elkaar, maar in juli bleken alle issues opgelost te zijn en hing de liefde weer in de lucht. Nu, vier maanden later, komt er toch weer vervelend nieuws.

Een bron vertelt aan E! News dat Kendall en Devin weer uit elkaar zijn.

Kendall Jenner en Devin Booker zijn uit elkaar

Dat de relatie van Kendall en Devin bumpy was het afgelopen jaar, dat weten we allemaal. In juni verbraken de twee sterren hun relatie, om vervolgens in juli weer samen te komen.“They worked out their issues and decided they want to move forward and be together,” vertelde een bron aan E! News in juli. “They moved on and it’s going really well.”

Het leken vier mooie maanden, waarin de twee ook verschijningen maakten tijdens meerdere fashion weeks. Toch werkte het niet helemaal, want deze maand zijn Kendall en Devin uit elkaar gegaan, volgens een bron.

De reden? Wegens de drukke schema’s van beiden werkte de relatie niet meer. Je kent het wel, de Hollywood-klassieker. Toch is het aannemelijk, aangezien Devin middenin het basketbalseizoen zit en Kendall druk bezig is met modellenwerk.

Maar Kendall vond onlangs wel tijd voor een avondje uit met haar vriendinnen. Ze ging met zus Kylie Jenner en vriendin Hailey Bieber naar het concert van haar ex-vriend Harry Styles in Los Angeles. Die overigens ook vrijgezel is op dit moment – horen wij daar een reunion?

Zit er een kans in dat Kendall en Devin weer samenkomen?

They’ve done it before, dus wij hebben stiekem hoop dat dit leuke stel hun weg weer terug vindt. Het basketbalseizoen loopt van oktober tot april en dan heeft Kendall ook de fashion weeks er weer opzitten. Zullen de twee dan weer tijd maken voor elkaar?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.