Emma Toussain
Emma Toussain Nieuws 19 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Harry Styles en Olivia Wilde zijn uit elkaar na een relatie van 2 jaar

Er werd al langere tijd gespeculeerd over een eventuele break tussen Harry Styles en Olivia Wilde, maar het lijkt er nu toch echt op dat de relatie inderdaad voorbij is. Tijdens het Venice Film Festival waren de twee opvallend afstandelijk, maar dat bleek een bewuste keuze. Later zagen we de twee zoenend op straat en was Olivia ook bij Harry’s shows aanwezig. Een insider vertelt aan E! News dat het nu toch echt klaar is. What happened?

Harry Styles en Olivia Wilde uit elkaar

Voor iedereen die hoopt op drama: dat is er helaas niet. De twee gaan vriendschappelijk uit elkaar, zoals echte volwassenen. “He’s still touring and is now going abroad. She is focusing on her kids and her work in LA,” vertelt de bron. Drukke levens, een druk schema, verschillende bezigheden. We kunnen best begrijpen dat het dan lastig is een relatie te onderhouden.

Kleine tijdlijn van de relatie

De twee werden voor het eerst aan elkaar gelinkt in 2021, een paar maanden na het begin van de productie van Don’t Worry Darling. De film werd geregisseerd door Wilde, die maar wat blij was dat Harry toen bij de cast kwam. De reden? Ze omschrijft Harry als “truly devoid of any traces of toxic masculinity” met een “real appreciation for fashion and style.”

De film Don’t Worry Darling is een psychologische thriller geregisseerd door Olivia Wilde en er is heel wat gaande rondom deze bijzondere productie. De romance tussen Harry en Olivia zoals we hierboven beschreven opgebloeid tijdens deze opnames en er gaan geruchten dat Florence daarom de regie over moest nemen omdat Olivia dat niet altijd deed – te veel met haar hoofd in de wolken. Daarnaast zou Harry – in de bijrol – meer geld hebben gekregen dan Pugh. Daarnaast was het Venice Film Festival ook een chaos. De cast had totaal geen interactie met elkaar en Harry leek ook nog even op de hand van een collega gespuugd te hebben. Iets wat natuurlijk niet waar was, maar de film kreeg zo wel ontzettend veel (negatieve) publiciteit. Maar hey, zo kom je wél in het nieuws. En wil iedereen die film zien. Slimme zet?

De twee werden in het begin van de relatie gespot op een jacht én op de bruiloft van Harry’s manager Jeff, holding hands and all. Olivia was vaak in het publiek te vinden tijdens Harry’s shows, maar nu lijkt het er toch op dat het niet meer werkt.

Harry Styles is hét pop-icoon van deze tijd: hoe doet hij dat toch?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.