Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 19 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Oké: vrouw van Kanye West poseert (zo goed als) naakt voor Yeezy

Kanye West is al een tijdje (naar verluidt) getrouwd met de 28-jarige Bianca Censori en zij is dan ook zijn muse voor Yeezy. Ze staat model voor de nieuwe lijn en wij snappen niet helemaal wat hij nou precies verkoopt. Wat we wel weten is dat Bianca zo goed als naakt op de foto staat, iets wat bij social mediagebruikers niet zo goed valt. Want.. vond hij juist niet dat Kim te naakt poseerde?

Bianca Censori poseert naakt voor Yeezy

De ‘kledingstukken’ op de foto van Yeezy zijn in samenwerking met ontwerpster Mowalola geproduceerd. Mowalola Ogunlesi is een in Nigeria geboren modeontwerper en zangeres die in Londen werkt en woont en nu dus samenwerkt met Kanye. Het is een bijzondere collectie, dat kan je wel zeggen. Of je het zou dragen.. weten we niet. We kunnen in elk geval geen enkele situatie bedenken waarin wij dit zelf (wij hè) zouden dragen.

Bekijk de foto hieronder:

Volgers van Mowalola snappen niks van deze nieuwe collab: “I’m confused.. didn’t Kanye say Kim was wrong for posing in seductive clothing, or lack of, when they were married? What changed with his morals and values since then? 🧐”

Happily married?

Eerder dit jaar shockeerde Kanye iedereen: hij zou weer getrouwd zijn. Volgens bronnen van de Amerikaanse website TMZ is hij in het huwelijksbootje gestapt met Bianca Censori. Bianca heeft jarenlang gewerkt als designer bij Yeezy dus hij kent haar goed en nu zijn ze dus zelfs (volgens geruchten) getrouwd. Volgens de bronnen hebben ze een geheime ceremonie gehouden om de liefde te bezegelen en ze worden inderdaad nu ook regelmatig samen gespot.

Toch lijkt het er wel op dat het alleen om een ceremonie ging, want er is geen offcieel document getekend.. toch zijn de twee nog steeds samen en staat Bianca dus ook model voor het bedrijf waar ze al die tijd al voor werkte.

Fans vinden Lady Gaga onherkenbaar in nieuwste TikTok video

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.