Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Celebrity 24 jul 2023
Leestijd: 1 minuut

Om deze reden is Britney Spears opnieuw verdwenen van Instagram

Tot grote blijdschap van veel fans heeft Britney Spears, de pop-legende die voor zo’n 13 jaar onder conservatorship heeft geleefd, vorige week een nieuw nummer uitgebracht. Kort nadat ze haar nieuwe nummer ‘Mind Your Business’ met Will.i.am heeft gereleased is haar Instagram-account opnieuw verdwenen.

Waar is Britney Spears?

Al sinds zaterdagmiddag is het account van Britney niet meer beschikbaar. In plaats van haar profiel, vol selfies en opvallende dansvideo’s, verschijnt er nu een tekst met een error: “Sorry, deze pagina is niet beschikbaar. De link die je hebt gevolgd is mogelijk kapot, of de pagina is verwijderd.”

De reden dat haar account is verwijderd

Het is nog niet duidelijk waarom de popster heeft besloten haar account opnieuw te verwijderen. De avond ervoor deelde ze nog een video waarin ze matching hoeden droeg met haar man, Sam Asghari. Op haar account was verder nog maar een minimale hoeveelheid promotie gemaakt voor haar nieuwe nummer.

De verdwijning van het account van Britney Spears zou te maken kunnen hebben met de boodschap van haar nieuwe nummer. ‘Mind Your Business’ gaat namelijk over haar leven in de spotlights en de mate waarop heel de wereld zich al jaren met haar bemoeid.

Herkenbaar patroon

Het is zeker niet de eerste keer dat de zangeres haar Instagram-pagina heeft verwijderd. Ze heeft dit het afgelopen jaar al meerdere keren gedaan, tot grote verbazing en teleurstelling van haar fans. De laatste keer dat Britney haar account verwijderde was op 8 juni, kort nadat ze een foto van Brad Pitt had gepost. Wel keerde ze hierna al weer snel terug op het social media platform.

Dit is het nieuwe nummer van Britney Spears en Will.i.am

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.