Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 27 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Fans keren zich massaal tegen Alix Earle na zoenen met 17-jarige jongen

Alix Earle is een van de meest bekende TikTok-influencers van dit moment. Dit zorgt ervoor dat iedereen elke stap die ze maakt in de gaten houdt, want op het platform deelt de 22-jarige influencer praktisch haar hele leven met de wereld.

Maar er zijn ook beelden die op het internet verschijnen waar Alix Earle geen controle over heeft. Zo is Alix Earle zoenend gespot met een 17-jarige jongen en de beelden gaan op dit moment viraal.

Alix Earle zoenend gespot met 17-jarige jongen

TikTok gaat op dit moment compleet los. Niet omdat er een nieuwe mode- of beautytrend rondgaat, maar omdat Alix Earle zoenend is gespot met een 17-jarige jongen. Veel mensen zijn in shock omdat ze dachten dat Alix Earle een vriend had, maar dat lijkt na het zien van deze beelden niet het geval te zijn.

@stephwithdadeets

Replying to @andrea Lol great idea, here ya go 😉 #alixearle #hamptons #alixearleeffect #sebastiandefelice #braxtonberrios #tiktokgossip #alixearleandbraxtonberrios

♬ original sound – ・゚✧*:・

Alix heeft tijdens een van de geweldige feesten die ze in The Hamptons bijwoonde namelijk gezoend met Sebastiano De Felice. Maar wat Alix niet leek te weten is dat Sebastiano toentertijd nog maar 17 jaar oud was. Eén dag na de zoen ging de oma van Sebastiano namelijk naar Instagram om hem een gelukkige 18de verjaardag te wensen. Wel heeft Alix al op de situatie gereageerd en schrijft: “I found out about this the same time you guys did.”

Reacties

Veel fans lijken deze reactie niet te geloven. In de reacties onder de honderden video’s die er over deze situatie zijn gemaakt gaat het namelijk compleet los. Zo schrijft een kijker: “This! It’s so disgusting how everyone is making excuses for her and normalizing it 🙄.” Andere kijkers schrijven: “Shocked you dont have more views and likes. Almost as if Alix’s low IQ fans are trying to ignore it or make excuses” en “They’ll find any excuse to forgive her and forget about it I hate it. If she was a man she would be held accountable.”

@oopsigossipedagain

Replying to @keeps Always messy without actual accountability #alixearle

♬ original sound – Oops I Gossiped Again

Toch zijn er ook veel fans die hun geliefde Alix Earle verdedigen. Zo schrijft een fan: “She don’t owe that man nun!!! go alix ‼️” Andere fans schrijven: “She’s single and playing the field. Groundbreaking”, “Living her best life. Enjoy your 20s ladies” en “She said that’s not her bf so idk the problem.”

@jessweslie

#greenscreen #alixearle #alixearleandbraxtonberrios #braxtonberrios #fyp

♬ original sound – Jessica Weslie Arena

Vriend

Nog niet zo kort geleden ging de influencer ook al compleet viraal toen mensen erachter kwamen dat ze aan het daten was met Braxton Berrios. Alix was namelijk samen met Braxton te zien op de loper van de ESPY Awards, tijdens hun eerste publieke verschijning.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.