Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 13 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Alix Earle maakt eerste publieke verschijning met nieuwe vriend

Alix Earle is dé TikTok-sensatie van 2022 en 2023. De sympathieke blondine stook nooit onder stoelen of banken dat ze aan het daten was. Toch bleef de vraag: wie is de gelukkige man? Een paar weken geleden werd ze al stiekem gespot met haar lover en nu maken ze voor het eerst hun verschijning op de rode loper.

It’s red carpet official!

Alix Earle en Braxton Berrios

Alix Earle is the moment. Alles wat zij aanraakt, verandert in goud en haar 5,2 miljoen volgers hangen aan haar lippen. Ondanks alle roem en aandacht, blijft Alix behoorlijk nuchter en bescheiden – ook over haar dateleven. Maar begin deze zomer werd Alix gespot met een andere bekende, namelijk footballer Braxton Berrios.

Een fan plaatste begin mei een video die flink wat tongen los maakte. We zien Alix Earle die vanaf een afstandje gefilmd wordt. Maar ze is niet alleen, ze heeft Braxton Berrios aan haar zijde. De man die bekend is van American football en voorheen een relatie had met Sophia Culpo.

@itsjulesdalmau

@alix earle #fyp #alixearle #seehergreatness #xyzbca

♬ Use this if you are a selesbian – Hoeforselenur

De eerste publieke verschijning

En nu worden de roddels door het stel zelf bevestigd. Alix verscheen niet alleen op de loper van de ESPY Awards, maar had Braxton aan haar zijde. Dit is dan ook meteen het moment dat het koppel hun relatie officieel maakt met een publieke verschijning.

Frazer Harrison/Getty Images/AFPFrazer Harrison / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Of nou, Alix heeft de relatie eerder al op TikTok aangekondigd. Na maanden van speculatie bevestigde ze vorige maand haar relatie met de Miami Dolphins-speler op TikTok met een video van haarzelf terwijl ze Berrios omhelst en kust op haar bed.

@alixearle

The ending of me munching 😭👹 #diml #palmtreemusicfestival #hamptons

♬ Young Folks – Shindig Society

Wie is Braxton Berrios?

In de VS is hij een bekende atleet, maar hier in ons kikkerlandje heb je waarschijnlijk nog niet van hem gehoord. De 27-jarige Braxton Berrios speelt in de NFL league bij de Miami Dolphins. De afgelopen twee jaar had hij een relatie met Sophia Culpo, het zusje van Olivia Culpo. Maar na twee jaar daten maakte het stel in maart een einde aan hun relatie.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.