Emma Toussain
Emma Toussain Reizen 12 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

OMG: Je kunt vanaf januari 2024 midden in Disneyland Paris slapen

Dat wij fan zijn van een tripje naar Disneyland Paris, is geen geheim. Natuurlijk – voor kids is het geweldig, maar ook voor volwassenen is er genoeg te zien en te beleven. Dat magische gevoel blijft en je kunt vanaf volgend jaar, 25 januari 2024, zelfs midden in het park slapen, in een heus 5-sterrenhotel.

Je kunt ‘t nu al boeken!

Je kunt vanaf januari 2024 midden in Disneyland Paris slapen

“In een koninkrijk hier niet zo ver vandaan, heropent Disneyland Paris de deuren van het iconische Disneyland Hotel op 25 januari 2024…”

De gasten – en met name kinderen worden uitgenodigd om koninklijke Disney verhalen te beleven, gecombineerd met ongeëvenaarde gastvrijheid, culinaire restaurants en uniek Disney entertainment. Het Disneyland Hotel is dat roze, prachtige gebouw als je aankomt. En als je daar slaapt, ben je dus letterlijk in het park. Dichterbij kan niet!

Het Disneyland Hotel heeft in totaal 487 kamers en suites – 346 Superior kamers, 82 Deluxe kamers, 41 Castle Club kamer, 16 Signature Suites, 1 Princely Suite en 1 Royal Suite. Deze zijn volledig opnieuw ontworpen en zijn, naar eigen zeggen, allemaal voorzien van modern comfort en luxe voorzieningen. De traditie van Disney storytelling is terug te vinden in alle kamers en suites dus je kunt geen enkel moment vergeten waar je bent.

Bekijk de luxe lobby hieronder:

Disneyland Paris

De exclusieve Castle Club

Gasten die verblijven in The Castle Club – een exclusief hotel binnen het hotel – genieten van VIP voordelen en services, waaronder extra privacy met een eigen privélift en check-in receptie, evenals een exclusief ontbijt met Disney prinsessen in de Castle Club Lounge. Amerikaanse ster-sferen, maar dan gewoon in Parijs.

Ook kan je héél lekker eten, schijnt.

Disneyland Paris

Wakker worden met uitzicht op het kasteel

Maar het mooiste is natuurlijk wel dat je gewoon IN het park slaapt. Niks geen afstand, geen shuttles, geen auto of trein.. gewoon, de deur uit lopen en je bent er.

Wil je hebben: dit populaire beautymerk slaat de handen ineen met Disney

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.