Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 7 apr 2024
Leestijd: 2 minuten

OMG! Op deze manier kan je TikTok-video’s blijven kijken tijdens het vliegen

Durf jij het toe te geven? Ben jij ook zo verslaafd aan TikTok? Het is haast onmogelijk om niet te zijn, ook al proberen wij er tegenwoordig wel wat minder op te zitten. Het is alleen gewoon te heerlijk om soms lekker te scrollen op de app.

Daarom vertellen wij je hoe je zelfs TikTok-video’s kunt blijven kijken tijdens het vliegen.

TikTok kijken tijdens het vliegen

Niks te doen tijdens een vlucht? Als je op veel andere mensen lijkt zorg jij er ook vast voor dat je films en series hebt gedownload voordat je het vliegtuig instapt. En hoewel dit hartstikke leuk is kunnen we er soms ook van balen dat we niet even lekker op social media kunnen scrollen.

Hoewel dit op Instagram niet kan, hebben wij nu een hack gevonden waardoor je in het vliegtuig gewoon TikTok-video’s kunt kijken. Hoe chil!!! En het is super simpel! Je gaat naar de app, dan naar instellingen en privacy, klikt vervolgens op offline video’s (even naar beneden scrollen) en kiest dan hoeveel video’s je wilt downloaden. Je kunt kiezen uit 50 (30 minuten kijktijd), 100 (50 minuten kijktijd), 150 (70 minuten kijktijd) of 200 (120 minuten kijktijd) video’s. Veel ruimte kost het overigens niet. Het downloaden van 200 video’s neemt namelijk maar 150 mb in beslag. Win-win!

@meganhomme

#traveltiktok #flying #travelhack #learnontiktok

♬ original sound – sp33dsongsx

Dit is waarom thuiswerken met huisdieren beter voor je is

Reacties

Wij zijn niet de enigen die enthousiast zijn over deze ontdekking. In de reacties onder de video gaat het namelijk compleet los. Zo schrijft een kijker: “Waarom zie ik dit nu pas … 😅 gister terug gekomen uit Italië.”

Andere kijkers van de video schrijven: “People on a 12 hour long flight 👁️👄👁️” en “First video on my fyp the second I got off a plane 😀” Toch is het aantal te downloaden video’s volgens sommige mensen niet hoog genoeg. Zij zeggen: “I watch 200 videos in the bathroom before leaving for work”, “I need more like 20,000” en “200 videos is 5 minutes 😂.”

Zo maak je van NSMBL een app op je telefoon (en mis je niets!)

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.