Emma Toussain
Emma Toussain Podcast 31 mei 2023
Leestijd: 3 minuten

Luister nu onze eigen podcast ‘De GroepsApp’ op Spotify en Apple Music

Ook wij zijn vanaf nu live in podcast-land! In ‘De GroepsApp’ nemen wij (Emma, Karlijn en Sophie) je mee in de wereld van NSMBL. Wat doe je nou eigenlijk als redacteur? Hoe werken persreizen, perspakketten en persevenementen? Welke trends spotten wij en welke zijn te bizar voor woorden? Waar wil je eten in het weekend, waar ga je stappen en welke films wil je zien? Omdat wij als gen-Z/millenial-mix met onze telefoon in de hand leven en we eigenlijk alles bespreken via de groepsapp, doen we dat nu ook met jullie.

Luister nu onze eigen podcast ‘De GroepsApp’ op Spotify en Apple Music

NSMBL geeft je natuurlijk een dagelijkse dosis aan nieuwtjes, inspiratie én adviezen en dat brengen we dus nu ook naar je favoriete streamingapp. Wekelijks even een halfuurtje ontspannen met de leuke en bijzondere verhalen van Emma, Karlijn en Sophie. Want wat krijgen zij vaak verschillende vragen voorgeschoteld… ‘Wat doe jij nou eigenlijk precies?’ en ‘hoe werkt dat, al die evenementen?’ en ‘Waar halen jullie al je inspiratie vandaan?’

 

Wat gaan we bespreken?

In De GroepsApp gaan we in gesprek over alles wat ons bezighoudt als twintigers in de mediawereld. We behandelen hun week als redacteur, want wat doe je nou eigenlijk als je bij een lifestylewebsite werkt? De week wordt uiteraard besproken in emoji’s, zoals je die ook gebruikt om je emoties te uiten als je berichtjes stuurt naar vrienden. Je leeft als jonge vrouw in de mediawereld nou eenmaal met je telefoon in je hand, je bent continu bereikbaar voor iedereen.

WhatsApp staat dan ook vol met berichten en zo’n groepsapp is dé manier om elkaar op de hoogte te houden. Ook bespreken we de laatste trends en nieuwtjes, die uiteraard ook te vinden zijn op NSMBL.nl zelf. Dit omdat je als jonge vrouw natuurlijk op de hoogte wil zijn van alles wat trending is.

‘Wát zeg je?!’

Daarna pakken we door met een aantal unpopular opinions, die elke week weer anders zijn, de één nog controversiëler dan de ander. Alles kan en mag besproken worden, maar wel met een hoop positiviteit en nuchterheid, zoals op de website zelf ook gedaan wordt. We hebben een hele leuke glazen pot met unpopular opinions en elke week bespreken we weer andere.

En het zou NSMBL niet zijn als we je niet voorzien van handige tips. Waar wil je heen in het weekend? Welk feestje wil je niet missen? Welke beautytruc gaat je leven veranderen? In welke winkels shop je de leukste items? NSMBL is natuurlijk al jaren een populaire online gids vol met handige tips, dus die komen in de podcast ook zeker aan bod.

Heb jij een adviesvraag?

Als laatste roepen we de rubriek Ask A Guy weer in het leven, waarin verschillende mannen advies geven aan luisteraars middels een voice memo. Omdat je soms gewoon even een mannelijk oogpunt kan gebruiken als het gaat om daten, relaties of andere zaken. Luisteraars die wel wat advies kunnen gebruiken kunnen de redactie een DM sturen via Instagram @nsmbl, luisteraars blijven geheel anoniem.

Luister ‘m hier! Ook te luisteren via Apple Music. Like, deel met je vrienden en abonneer natuurlijk, zo blijf je op de hoogte.

De podcast is elke week woensdag te luisteren via Spotify en Apple Music.

Laat ons vooral weten wat je vindt via Instagram DM, mail ons op [email protected] of laat een reactie achter onder onze TikTok-video’s.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.