Emma Toussain
Emma Toussain Lifestyle 30 mrt 2024
Leestijd: 1 minuut

Op 1 april drink je hier in Amsterdam gratis koffie (geen grap)

Gratis koffie?! En dat ook nog eens op een dag dat iedereen vrij is én je dus geen reden hebt om het niet te halen? Op 1 april opent LOT61 in Amsterdam een flagshipstore. En om de opening te vieren krijgen de eerste 61 gelukkigen gratis koffie! Yum.

Gratis koffie in Amsterdam

LOT61 is al jaren een begrip bij liefhebbers van ambachtelijke en goede koffie(bonen). Het Nederlandse avontuur startte in 2013 in Amsterdam-West, waar ze vanuit hun knusse koffiezaak begonnen met de verkoop van hoge kwaliteit huisgebrande koffie. De opening van de flagshipstore markeert een volgend hoofdstuk en daar kan jij dus lekker van profiteren.

Het bekende koffiemerk LOT61 opent op tweede paasdag, maandag 1 april, de deuren van de gloednieuwe flagshipstore op de hoek van DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station. Om de opening te vieren, trakteert LOT61 de eerste 61 vroege vogels op gratis koffie. Geen 1 april-grapje, we beloven het.

LOT61
LOT61

Huiskamergevoel


Of je nu lekker de tijd hebt voor een krant-koffiemoment, het een to go’tje wordt of je koffiebonen voor thuis haalt: LOT61 is de huiskamer voor iedereen – dat zegt het merk en dat geloven we ook. Als je even geen zin hebt in koffie is het ook geen probleem, want ze serveren ook huisgemaakte ijsthee en lemonades.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.