Julia Schaap
Julia Schaap Love & Life 29 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Vrouwen ontvangen liever orale seks: op deze manier is het geven ook een stuk leuker

Met orale seks kan je eindeloos experimenteren. Ideaal, want uit onderzoek van The Canadian Journal of Human Sexuality blijkt dat vrouwen liever orale seks ontvangen, dan het geven. Toch zijn er een aantal makkelijke trucjes waardoor orale seks een stuk leuker wordt voor jezelf, maar ook voor je partner.

Probeer nieuwe standjes

Experimenteren in de slaapkamer kan je relatie een flinke boost geven. Zo kan je bij het klassieke standje 69, zowel orale seks geven, als ontvangen. Best of both worlds. Zorg ervoor dat jullie beide in een comfortabele houding zitten, alleen op die manier kan dit standje het beste uitgevoerd worden.

Condoom met een smaakje

Het blijft een klassieker, maar condooms met een smaakje zijn dé uitvinding om orale seks fijner te maken. Je hebt de condooms in verschillende smaken, hoe leuk om elke smaak samen uit te proberen. Het is ook nog een stuk veiliger, op deze manier voorkom je soa’s. Vrij belangrijk als je iemand oraal bevredigd die je niet zo goed kent.

Probeer het onder de douche

Mocht je bang zijn voor de gevreesde gag reflex, kan je orale seks het beste onder de douche proberen. Doordat je rechtop zit, is de kans dat je zo’n reflex krijgt een stuk kleiner. Mocht dat wel het geval zijn, spoel je het zo weer weg. Ook kan je er zittend een stuk beter bij, dan dat je in bed boven iemands geslachtsdeel hangt.

Geef aanwijzingen

Voor beide partijen is het soms fijn om wat subtiele aanwijzingen te geven óf te krijgen. Op die manier weet je wat iemand lekker vindt en is het daarom ook een stuk leuker om te doen. Mocht je het alsnog niks vinden, geen zorgen. Er zijn genoeg andere fijne standjes die je samen kan proberen.

Wees eerlijk

Het belangrijkste blijft eerlijkheid. Alleen op deze manier kan je de orale seks bevorderen. Praat er dus samen over en kom tot een oplossing. Je hebt alleen jezelf ermee als je niet eerlijk bent, dus doe dat niet. Vooral met een vaste sekspartner is dit een enorm belangrijk onderdeel.

Met deze seksspeeltjes geef jij je seksleven een enorme boost

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.