Redactie
Redactie Love & Life 13 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Met deze seksspeeltjes geef jij je seksleven een enorme boost

De maand mei staat niet alleen voor het begin van de lente, blote benen en lekker weer. Ook staat de maand in het teken van masturberen. Mei is namelijk dé Masturbatiemaand en daarom is het hoog tijd om het daar eens over te hebben. Seks met jezelf is namelijk nog altijd een taboe, maar de meesten van ons doen het en genieten ervan, het liefst met seksspeeltjes.

We zetten de beste seksspeeltjes op een rij om je seksleven (met of zonder partner) een boost te geven.

De beste seksspeeltjes

Seks met jezelf is nog altijd een taboe, zeker onder vrouwen. Toch is soloseks heel natuurlijk, normaal en gezond. Een orgasme verlaagt namelijk de bloeddruk, bevordert de bloedsomloop, vermindert het cholesterolniveau en stimuleert de aanmaak van witte bloedlichaampjes, wat ons immuunsysteem een boost geeft en onze weerstand versterkt. Ook wordt door de aanmaak van hormonen als endorfine, serotonine en oxytocine het cortisolniveau ‒ het stresshormoon ‒ verlaagd door een orgasme.

Helaas praten we er weinig over waardoor we ook niet leren hoe je seks met jezelf nou écht lekker maakt. That’s where we come in, want er zijn genoeg tools om masturberen leuk én lekker te maken. Te beginnen bij het enorme aanbod aan seksspeeltjes. De clitoris speelt bij de meeste vrouwen een hoofdrol bij het orgasme. Daarom zijn er veel technieken én seksspeeltjes om de clitoris te stimuleren en zijn er steeds meer varianten van clitorisstimulators. Wij zetten de beste seksspeeltjes voor een ultiem orgasme voor je op een rij.

1. ENIGMA – LELO (€189)


De LELO ENIGMA is een sonische-golvenstimulator met dubbele werking die is gemaakt voor diegenen die op zoek willen gaan naar het dubbele orgasme. Dat betekent dat je zowel een clitoraal als vaginaal orgasme hebt (tegelijkertijd!). De ENIGMA is geïnspireerd op de twee bestverkochte producten van LELO, de SONA en de SORAYA, en daardoor dé tool om een heerlijk orgasme te bereiken.

LELO

2. SORAYA WAVE – LELO (€249)


We noemden hem hierboven al even: de SORAYA WAVE. De SORAYA WAVE is uitgeroepen tot ‘s werelds mooiste dual-action vibrator. De SORAYA WAVE werkt net als de ENIGMA op zowel clitorale als vaginale stimulatie, waardoor je wederom een dubbel orgasme kunt bereiken. Met een luxe design en mooie shape is de SORAYA WAVE jouw fijnste seksspeeltje in bed. Laat dat orgasme maar komen.

LELO

3. SONA CRUISE – LELO (€79,00)


Heb je minder budget of wil je alleen clitorale stimulatie? Dan is de SONA CRUISE een van jouw favoriete seksspeeltjes. Deze vibrator maakt gebruik van speciale geluidsgolven waardoor de clitoris en gevoelige delen daaromheen volledig gestimuleerd worden. De SONA CRUISE heeft een zachte, ronde opening waar de clitoris in wordt gezogen. Hoog tijd om met jezelf het bed in te duiken.

LELO

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.