Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 31 jan 2022
Leestijd: 1 minuut

Kourtney Kardashian post oude throwback-foto’s met Travis Barker op Instagram

Van hun eerste vlucht samen tot hun dromerige verloving op het strand in oktober, de relatie van Kourtney Kardashian en Travis Barker wordt breed uitgemeten op social media. En hoewel ze graag samen in de spotlight staan, zijn er nog genoeg behind-the-scenes momenten die fans niet eerder zagen. Nu deelt Kourt een paar lieve throwbacks op Instagram.

En die bewijzen dat ze altijd al chemie hadden.

Kourtney Kardashian en Travis Barker: oude foto’s

In de niet eerder vertoonde foto’s uit juni 2018 zien we hoe Kourtney Kardashian en Travis Barker met elkaar chillen. In tegenstelling tot de foto’s die ze nu plaatsen, zien we op de oude foto’s hoe ze helemaal niet poseren voor de foto. Het lijkt erop dat Kourtney Kardashian iemand vroeg om een foto van haar te maken en Travis Barker toevallig op de achtergrond stond. Hoewel we natuurlijk al wisten dat Travis en Kourtney eerder al vrienden waren, lijkt het nu ook alsof ze voor elkaar zijn gemaakt.

Na een snelle scan van de Instagram-accounts van Kourtney Kardashian en Travis Barker, lijkt het erop dat de foto’s werden gemaakt tijdens de zomershow van Kanye West en Kid Cudi’s hiphop-duo, Kids See Ghosts. Travis Barker postte foto’s en video’s van 8 juni 2018 met de tekst, “My bro CUDDDER killed it.”

Ook Kourtney Kardashian postte foto’s van de desbetreffende avond, met een groep vriendinnen en haar zus Kim Kardashian. Fans waren direct enthousiast over de throwbacks van Kourtney en Travis en schreven reacties als, “Soulmates 🧡” en Kourtney’s BFF Addison Rae schrijft, “Written in the stars” Andere reacties luiden, “Bound to happen” en, “foreshadowing”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.