Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Beauty 30 apr 2021
Leestijd: 3 minuten

Deze grote haartrends gaan we aankomende zomer gegarandeerd zien

Het mag dan pas april zijn, maar dat betekent niet dat we ons niet mogen voorbereiden op de nieuwste haartrends. Deze zomer zijn er genoeg unieke en zomerse haartrends waar we niet op kunnen wachten. NSMBL zou NSMBL niet zijn als we ze niet even op een rijtje zouden zetten.

Van de shaggy bob tot de beach waves: dit zijn de grootste haartrends voor aankomende zomer die je wilt kennen.

Haartrends voor aankomende zomer

Het warme weer komt er weer aan en dat betekent ook dat er weer nieuwe haartrends aan zitten te komen. Deze lente (die overigens nog niet voorbij is) hebben we unieke haarstijlen voorbij zien komen die vooral afkomstig zijn uit voorafgaande jaren, terwijl ook modernere coupes een opmars maakten deze lente.

Aankomend zomerseizoen gaan er ook weer verschillende kapsels voorbijkomen die we niet eerder of een lange tijd niet hebben gezien. Zo heeft de bob een comeback gemaakt maar zijn lange lokken als die van Kylie Jenner ook populairder dan ooit. Kortom: genoeg haartrends, als je het ons vraagt. We hebben ze op een rijtje gezet.

1. Wavy mullet

Wavy en krullende haarstijlen gaan we veel zien aankomend zomerseizoen, dus berg je stijltang maar op. Deze volumineuze mullet is de perfecte summer haircut en is makkelijk te onderhouden.

2. Buzzcut

Speaking of kapsels die makkelijk te onderhouden zijn: de buzzcut is terug van weggeweest en – naast de bob – misschien wel één van de populairste kapsels op dit moment. Durf jij het aan?

3. Vanille blond

Unieke haarkleuren zijn on trend dit jaar, maar ook low-key haarkleuren als bronde, grijs en vanille zijn populair. Billie Eilish bewijst maar weer hoe goed de zachte kleur staat.

4. Beach waves

De zomer betekent natuurlijk maar één ding: lichte en wavy lokken – aka de beach waves. Je leest hier hoe je de haarstijl op verschillende manieren kunt maken.

5. Grote afro

Natuurlijke haarstijlen zijn altijd al een grote haartrend geweest, en dat is maar weer te zien met de afro. De volumineuze en zomerse coupe gaan we dit jaar veel zien and we’re not complaining.

6. Shaggy bob

De bob heeft zijn comeback gemaakt en wel in verschillende varianten. Het is één van de grootste haartrends voor dit jaar. Zo is de shaggy bob enorm populair: een combinatie tussen een bob en een shag. De volumineuze en messy coupe is alles wat we willen dragen aankomende zomer.

7. Lange shag

Nog niet klaar om je lokken kort te knippen? No problem, want ook de originele lange shag is een haartrend die we gegarandeerd gaan zien komende zomer.

8. Farrah Fawcett-inspired coupe

Wie Farrah Fawcett kent, weet ook dat ze een icoon is. Ook op het gebied van haar, want haar iconische coupe is terug van weggeweest. De Farrah Fawcett-inspired haarstijl is de perfecte haarstijl voor aankomende zomer, vooral met lichte lokken.

9. Vintage sjaal

Haaraccessoires zijn populairder dan ooit, en dat is ook niet zo gek. Het voegt een stuk meer toe aan je haar en is perfect voor de zomer, wanneer je liever niet je haar los laat hangen. Geef je look een twist met een kleurrijk vintage sjaaltje.

10. Bardot fringe

Pony’s zijn hot, en dat zien we terug in de haartrends voor aankomende zomer. Zo is de bardot fringe populairder dan ooit: opgestoken haar met een sjaal en een soepelvallende pony. Wij krijgen hier echte French vibes van.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.