Mesticia Da Silva
Mesticia Da Silva Celebrity 22 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Leonardo DiCaprio is romantisch gespot met een jonge vrouw en het is niet Gigi Hadid

Het lijkt erop dat Leonardo DiCaprio klaar is met Gigi Hadid en weer terug gaat naar zijn oude gewoontes. Nadat we dachten dat de acteur eindelijk klaar bleek te zijn met zijn 25-regel, omdat Leo de regel speciaal voor Gigi leek te verbreken, is hij toch weer gespot met een jonge vrouw. And it might not come as a surprise, maar ze is 23 jaar – wat betekent dat ze twee (!) jaar na de release van Titanic is geboren.

Het was ook te mooi om waar te zijn…

Leonardo DiCaprio gespot tijdens date met actrice Victoria Lamas

De 48-jarige acteur werd eerder deze week gespot tijdens een date met de 23-jarige actrice Victoria Lamas. Zo kunnen we in de foto’s van afgelopen dinsdagavond zien, dat de twee het restaurant apart van elkaar verlaten. Maar na al de moeite om zo discreet mogelijk te zijn toch werden betrapt door de paparazzi de parkeerplaats verlieten in dezelfde auto – wat ook niet zo slim is natuurlijk.

 

Lamas is een artiest, actrice en model met bijna 23.000 volgers op Instagram. Ze is de dochter van acteur Lorenzo Lamas, die bekend staat voor zijn rol in de Amerikaanse primetime soapserie “Falcon Crest.” En de actrice heeft zelf gespeeld in verschillende short films. Zo speelde ze in ‘The Last Thing the Earth Said’, ‘Two Niner’, ‘A Virtuous Role’ en had ze kleine rollen in andere tv-shows en films.

Maar is Leo nou echt klaar met Gigi Hadid?

We zaten allemaal op het puntje van onze stoel toen kort na zijn breuk met de 25-jarige Camila Morrone, Leo werd gespot met de 27-jarige Gigi Hadid. Niemand kon het natuurlijk geloven, de acteur staat nu eenmaal bekend om zijn 25-jaar regel, wat betekent dat hij niemand ‘hoort’ te daten die ouder is dan 25 – en al helemaal niet iemand die al moeder is.

De geruchten lijken waar: Leonardo DiCaprio en Gigi Hadid zijn aan het daten

Maar ondanks alles bleken de twee toch een goede match te zijn. Sterker nog, een bron deelde zelfs dat Gigi dankbaar zou zijn dat ze Leo in haar leven had. “Gigi and Leo are having a lot of fun right now. They have been trying to stay low-key and private. And she has been enjoying the time they have been spending together. Gigi is grateful he came into her life during this time and has said it’s exactly what she needed. Leo is very laidback and she likes that their relationship is casual and easy. It’s going well so far.”

Maar de laatste keer dat we iets hoorden van de twee was hun date night in november toen ze uit eten waren bij Cipriani in New York City. Dat wordt dus af wachten totdat de twee weer worden gespot…

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.