Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Entertainment 6 jul 2021
Leestijd: 4 minuten

Outer banks seizoen 2: dit is alles wat we tot nu toe weten over het nieuwe seizoen

Over minder dan een maandje is het eindelijk zover: dan kunnen we weer genieten van een dosis afleveringen die een vervolg bieden op het spannende verhaal van John B, Sarah, Kiara, Pope en JJ. Wie zich het einde van het eerste seizoen nog een beetje kan herinneren (hallo, cliffhanger) weet hoe spannend het is geëindigd. Gelukkig staat binnen iets meer dan drie weken het tweede seizoen van Outer Banks voor ons klaar op Netflix.

We vertellen je alles wat we tot nu toe weten over het gloednieuwe seizoen.

Outer Banks: dit is wat we weten over het tweede seizoen

*Spoiler alert: in dit artikel lees je gedeeltelijk het einde van seizoen 1. Heb je dit nog niet afgekeken? Klik dan snel weg.*

In Outer Banks volgen we de sociaal-economische oorlogvoering tussen de elite Kooks en de arbeidersklasse Pogues in de regio North Carolina, ook wel bekend als de Outer Banks. In het midden van de serie ontstaat er een schattenjacht voor $400 miljoen aan boord van een gezonken schip, wat voor veel commotie zorgt. Onderweg ontstaan er liefdesdriehoeken en worden er moorden gepleegd om het geld in handen te krijgen.

Dat Outer Banks een spannende serie is, is dan ook geen geheim. We kunnen allemaal geen genoeg krijgen van de Netflix-serie en na de lancering van de eerste afleveringen konden we niet wachten tot er bekend werd gemaakt dat er een tweede seizoen zou komen. Gelukkig is dit uitgekomen, want op 24 juli 2020 werd bekendgemaakt dat we een tweede seizoen kunnen verwachten. Wat de release datum is? Schrijf 30 juli maar alvast in je agenda. Om je alvast een inkijkje te geven in het tweede seizoen hebben we alles wat je moet weten op een rij gezet.

1. De teaser is er

Ondanks dat een teaser niet hetzelfde is als een trailer, konden we in de 53 seconden die Netflix vrijgaf al zien dat het een seizoen vol met actie gaat worden. Zo zien we achtervolgingen, grote boten en vooral het prachtige gebied van Outer Banks. Precies wat we nodig hebben deze zomer, toch?

2. De cast was klaar met de opnames in april

Dat het even kan duren voordat de opnames achter de rug zijn, moge duidelijk zijn. Gelukkig deelt de cast van Outer Banks vaak de leukste behind the scenes-kiekjes om ons up to date te houden. Ook lieten ze in april weten via Instagram dat de opnames erop zaten en dat het een tijd was om nooit te vergeten. Onder andere Chase Stokes, aka hottie John B, plaatste een emotionele caption.

To the best crew in this business. Thank you. You have fought through adversity with a sense of humor,” schreef hij. “Sacrificed your time during a global pandemic to bring to life another incredibly compelling story. This isn’t an easy show to do, and for those that are there before we get to work, and those who stay when we leave. My heart is filled with gratitude for you.

3. De Pogues zien we gegarandeerd terug

Aan het eind van het eerste seizoen was het natuurlijk afwachten of we onze geliefde Pogues (John B, JJ, Pope, Kiara en Sarah) terug zouden zien in het tweede seizoen. Gelukkig heeft Netflix bevestigd dat we ze allemaal terug gaan zien en dat het allesbehalve een rustige zomer voor ze zal worden. Zo deelden ze de eerste foto’s van het nieuwe seizoen en laten we eerlijk zijn: ze zien er allemaal zó goed uit.

Outer banks
Netflix | Outer Banks
Netflix | Outer banks
outer banks
Netflix | Outer Banks

4. In seizoen 2 komen we meer te weten over de spannende cliffhanger

Het moge duidelijk zijn dat we na de enorme cliffhanger van het eerste seizoen moeilijk konden accepteren dat we nog zo lang moesten wachten op een tweede seizoen. Gelukkig is de tijd voorbij gevlogen en kunnen we in het tweede seizoen eindelijk wat meer antwoorden verwachten wat betreft de grote cliffhanger. Zo zijn Sarah en John B na hun spannende en heftige boottocht (die ze gelukkig hebben overleefd) van plan om het goud terug te pakken van Ward en John B zijn naam te zuiveren.

5. We kunnen wat nieuwe gezichten verwachten in het tweede seizoen van Outer Banks

Een nieuw seizoen betekent vaak ook nieuwe gezichten. Ook Outer Banks voegt nieuwe gezichten aan de cast toe. Onder andere Elizabeth Mitchell, ook wel bekend van Lost en Once Upon A Time, wordt deel van de OBX cast. Ze zal Limbrey spelen, een karakter dat geboren is in Charleston. Of Limbrey een slechterik of goed karakter zal zijn, is nog niet bekend.

Een ander nieuw gezicht dat we gaan zien is Carlacia Grant, die Cleo zal gaan spelen. Volgens Deadline is Cleo een “zelfverzekerd en onverschrokken meisje, wiens wereld in botsing komt met de Pogues“. We weten niet hoe het met jullie zit, maar het tweede seizoen van Outer Banks beloofd veel goeds. Wij kunnen niet wachten.

Elle.com

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.