Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Beauty 6 jul 2021
Leestijd: 5 minuten

Voor de minimalist: 18x minimalistische en neutrale nail-art om te proberen

Tijdens de zomer gaan we lekker los wat betreft felle kleuren en unieke kapsels, maar op het gebied van nagels kunnen we alle kanten op. Een felgekleurde nagel is erg gewild, maar ook minimalistische en neutrale nail-art is razend populair. Om je een flinke dosis inspiratie te geven hebben we de mooiste minimalistische nail-art op een rij gezet.

Ze zeggen niet voor niets less is more.

18x minimalistische nail-art op een rij

Wanneer je niet weet wat voor nail-art je dit keer moet nemen, zijn daar altijd de neutrale kleuren en minimalistische vormen. Ondanks dat het simpel en onopvallend lijkt, is dit allesbehalve zo. Zachte kleuren en minimalistische vormen passen overal bij en staan altijd goed, ongeacht het seizoen. Ook deze zomer gaan we weer veel neutrale tinten zien en we kunnen er geen genoeg van krijgen. We hebben de mooiste nagels van Instagram verzameld.

1. Nude

Je zult het niet verwachten, maar een kleur die lijkt op jouw huidskleur kan al veel doen voor jouw look. Niet alleen staat het ontzettend mooi, het geeft je look ook een zachte uitstraling.

2. Kleine toevoeging

Dat je nagels maar een kleine toevoeging nodig hebben om wat meer op te vallen, moge duidelijk zijn. Deze minimalistische nail-art is alles wat we willen dragen aankomende zomer.

3. Classic French manicure

De klassieke Frenchie verveelt nooit en is de perfecte nail-art voor aankomende zomer.

4. French manicure met een twist

Ook zijn French manicure nagels met een twist razend populair. De nagels komen in verschillende vormen en maten, en we kunnen er geen genoeg van krijgen. Deze Frenchie van @bb.claws bevat meerdere kleuren en is de perfecte nagel voor een minimalist.

5. Ombre

Als er één nageltrend is die ontzettend minimalistisch is, dan zijn het ombre nagels wel. De satisfying manier van overgaan naar verschillende kleuren is een leuke manier om je nagels te dragen, als je het ons vraagt.

6. Dubbele French manicure

Geef je minimalistische nail-art een are twist door een dubbele French manicure te dragen deze zomer. Er zal gegarandeerd vaak gevraagd worden waar je ze hebt laten zetten, geloof ons.

7. Galaxy nail-art

We houden van een simpel kleurtje op de nagels, maar we houden ook van een persoonlijke toevoeging hier en daar. Deze galaxy nail-art past overal bij.

8. Ombre French manicure

Combineer de ombre nagels met een French manicure en je hebt een set prachtige nagels. Wij zijn groot fan van deze look.

9. Koeienprint

Wil je liever voor een printje gaan maar wil je het wel minimalistisch houden? Dan is koeienprint de perfecte nail-art voor jou.

Neutrale en minimalistische nagels voor de lente: zo creëer je ze zelf

10. Abstracte vormen

Het leuke aan abstracte vormen is dat je het uniek kunt maken, maar ook simpel kunt houden. Deze abstracte lijnen zijn uniek maar zo minimalistisch dat het perfect is voor een minimalist.

11. Combinatie minimalistische nail-art

Voor wie geen keuze kan maken is er altijd nog een combinatie te maken tussen verschillende nageltrends. Momenteel is de combinatie tussen een simpele witte kleur en de French manicure ontzettend populair. Je kunt afwisselen met verschillende kleuren om het leuk te houden.

12. Graphic nail-art

Heb je geen zin om veel moeite in je nagels te steken maar wil je er wel zelf iets leuks van maken? Dan zijn graphic nagels wat voor jou. Tip: gebruik plakband om strakke lijnen te maken.

13. Minimalistische nail-art met lijnen

Je kunt je nagels al een leuke twist geven door een lijntje schoon te houden. Dit kun je doen met plakband of (als je dat kan) met de losse hand.

14. Goud

Wie wel een beetje goud van classy en glanzende nagels zal groot fan zijn van deze prachtige nail-art met een gouden toevoeging.

15. Subtiele lijnen

Zoals we net al zeiden vallen de kleine toevoegingen vaak het meeste op. Wij zijn groot fan van deze minimalistische nail-art van @chillhouse.

16. Wolken

Wolken zijn lekker minimalistisch, en dat is natuurlijk alles wat we willen op onze nagels.

17. Glans

Wie denkt dat minimalistische nagels alleen maar matte en strak mogen zijn, heeft het compleet mis. Een glans hier en daar laat je nagels wat meer opvallen, wat in de meeste gevallen nog eens goed uitpakt ook. Vooral met neutrale kleuren als bruin, beige en wit staat een glans erg mooi.

18. Gouden rand

Ben je er na deze lijst toch achter gekomen dat je meer houdt van een opvallende toevoeging? Dan is deze nail-art met een neutrale basis maar gouden toevoeging alles wat je wilt dragen aankomende zomer.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.