Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Beauty 5 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Met deze hack maak je jouw dunne paardenstaart in één klap volumineus

Zie je op Instagram de ene na de andere volle paardenstaart voorbij komen, maar krijg je zelf nooit volume als je jouw haar in een staart doet? We’ve been there, maar dit probleem is voor goed verleden tijd door een simpele hack op TikTok die je móét proberen, want het resultaat is geweldig.

Als je van haar-hacks houdt, dan is het TikTok-kanaal van Chris Appleton een must follow. Chris is de haarstylist van onder andere Jennifer Lopez en Kim Kardashian – bij zijn video’s wéét je dus dat de hack goed gaat werken.

Dus maak notities want deze hack is fantastisch. En dat vinden we niet alleen op de NSMBL-redactie. Deze video van Chris op TikTok is op dit moment namelijk maar liefst 29 miljoen (!) keer bekeken.

TikTok-hack voor een volle paardenstaart

Om de hack thuis goed uit te kunnen voeren, raden we aan om twee elastiekjes te pakken en de onderstaande TikTok-video goed te bekijken.

@chrisappletonhair

Try this hair hack for any one that wants to make there hair look thicker and upgrade there pony game 👱‍♀️@kittybluuuu

♬ Toxic x Pony – ALTÉGO

Aan de slag! Voor deze TikTok-hack heb je dus slechts twee elastiekjes nodig. Hoe je de paardenstaart met zo veel volume maakt? Eerst verdeel je het haar in een bovenste en onderste helft. Doe de bovenste helft van je haar in een staart.

En dan komt de truc: de onderste helft van je haar doe je ook in een staart, maar deze plaats je boven het staartje van de bovenste helft van je haar. Doe dit door de onderste helft van je haar in het midden te splitsen, en breng het haar langs de zijkanten van het bovenste staartje naar boven. Zet het haar vast met een elastiekje, even aantrekken et voila, je hebt een super volumineuze staart.

NSMBL approved

Natuurlijk hebben we de hack zelf ook meteen even uitgeprobeerd én zijn we er mee gaan sporten. Dat is wat ons betreft de ultieme test. En guess what: na een uur sporten zat de staart nog perfect. Waarom wisten we dit niet eerder?

Meer tips van deze geweldige haarstylist zien? Op Instagram liet Chris Appleton precies zien hoe hij het Met Gala-kapsel van Kim Kardashian heeft gemaakt, en hij introduceerde ons aan een geweldige hack waarmee je een fake bob kan creëren.

De hairstylist van Kim Kardashian en J.Lo deelt een geniale hack voor de perfecte rommelige knot

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.