Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 24 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Dit recente kapsel van Kim Kardashian kostte haar $10.000

Celebrities wisselen soms dagelijks van haarstijl en Kim Kardashian is hier ook zeker geen uitzondering op. Voor het mode-icoon is niets te gek. Zo heeft ze een honey blonde bob gehad, maar zien we haar ook geregeld met lange donkerbruine lokken. Nu heeft haar haarstylist de kosten van een van haar meest recente haar-looks onthuld en wij zijn in shock.

Het kapsel kost maar liefst $10.000.

Kim Kardashian draagt peperduur kapsel

Als er een celebrity is die door het Met Gala veel besproken wordt, is het wel Kim Kardashian. Ze verscheen op het Met Gala in een zwarte look van Balenciaga die elke centimeter van haar lichaam – inclusief haar hoofd – bedekte en zonder dat mensen konden zien dat zij het was, wist iedereen dat het om Kim Kardashian ging. Nu heeft haar haarstylist een boekje opengedaan over hoeveel de Met Gala haar-look van Kim Kardashian heeft gekost.

Kim Kardashian Met Gala Haar
Eduardo Munoz Alvarez / AFP

De bekende haarstylist Chris Appleton deed een Q&A op Instagram en beantwoordde vragen van zijn volgers. Zijn klantenbestand liegt er niet om, met celebrities als Dua Lipa en Jennifer Lopez, dus we wisten dat we wat inside information zouden krijgen met deze Q&A. Hij doet een boekje open over Kim Kardashian.

De prijs van het haar

Op het Instagram-account van Chris is te zien hoe hij het haar van celebrities als Jennifer Lopez, Dua Lipa en Kim Kardashian doet. Zo is er ook een foto te zien van Kim Kardashian die wordt klaargemaakt voor het Met Gala. De caption bij de foto luidt, “Bts in glam getting Kim Met ball ready. Snatched pony 75 inches.”

Het is natuurlijk duidelijk dat het echte haar van Kim K niet van nature zo lang is, Chris heeft voor deze look gebruik gemaakt van extensions. Een volger van Chris was benieuwd en vroeg wat de 75 inch – 190.5 cm – lange paardenstaart die Kim Kardashian op het Met Gala droeg kostte. Op deze vraag had haarstylist Chris Appleton een heel simpel antwoord: $10.000.

Kim kardashian Met Gala
INSTAGRAM/CHRISAPPLETON

We weten allemaal dat extensions duur zijn, maar een bedrag van $10.000, dat gelijk staat aan ruim €8500 euro, hadden we niet verwacht. Dit bedrag is alleen voor de extensions, niet eens voor het werk van Chris Appleton.

Van blondine naar brunette? Deze celebs hebben beide haarkleuren gerockt

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.