Britta van Aggele
Britta van Aggele Food 6 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Iedereen is compleet geobsedeerd door dit virale Oreo-sushi TikTok-recept

Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar wij zijn echte foodies. Het is dan ook niet zo gek dat we vaak op TikTok te vinden zijn om lekkere recepten te zoeken. Het platform laat ons namelijk niet alleen de nieuwste trends zien op het gebied van mode en beauty, maar ook op het gebied van eten. Nu gaat er een nieuw recept compleet viraal op TikTok en dat is Oreo-sushi.

YES, PLEASE.

TikTok-recept

Als je aan sushi denkt, denk je waarschijnlijk aan een rainbow roll, sushi burrito’s of aan een heerlijke poké bowl. Waar je waarschijnlijk niet aan denkt is Oreo-sushi, maar daar gaat nu verandering in komen. Iedereen gaat namelijk compleet los door een viraal Oreo-sushi TikTok-recept en wij snappen wel waarom.

TikTok ging vorige week al helemaal los om custardtoast en nu is iedereen obsessed met Oreo-sushi. Sienna – @siennas.sweets – plaatste het recept met maar twee (!!) ingrediënten eerder deze maand op TikTok en het is veilig om te zeggen dat het platform helemaal wild is geworden. De clip is al meer dan 8 miljoen keer bekeken en heeft meer dan 22 duizend reacties.

Van dalgona coffee tot feta pasta: dit zijn de populairste TikTok-recepten op een rij

Oreo-sushi

Het recept zelf is vrij eenvoudig. Je begint met het verwijderen van alle Oreo-crème en plaatst de Oreo’s en crème in verschillende bakjes. Vervolgens doe je de koekjes in een boterhamzakje en plet ze met een deegroller. Bij deze kruimels voeg je een scheutje melk toe zodat het een deeg vormt.

Leg het deeg vervolgens tussen twee lagen huishoudfolie en rol het uit, voordat je de Oreo-crème eroverheen verdeelt. Gebruik tot slot de huishoudfolie om de ingrediënten in een sushi-achtige vorm te rollen en snijd ze vervolgens in sushi stukjes. De Oreo-sushi zelf is al heerlijk, maar je kan het ook zoals Sienna in chocoladesaus dippen.

@siennas.sweets

#oreosushi #oreodesserts #fyp #oreodessertrecipe #chocolatefood #pleasemakethisvirall #easyrecipesforkids

♬ original sound – Adam Wright

Geen ster in bakken? Deze 6 bakrecepten kan zélfs jij niet verpesten

Reacties

Volgers van Sienna zijn net zo obsessed met dit recept als wij. Zo schrijft een fan: “me having all of the ingredients:OREO SUSHI HERE I COME!!!!” Andere fans schrijven: “I just made it IM SO EXCITED”, “oml thats so easy i can do that but the problem is i dont have oreos 😭😭😭😭😭” en “Omg I tried it and it’s AMAZING.”

Wij gaan dit recept binnenkort zeker uitproberen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.