Gina Koninkx
Gina Koninkx Fashion 17 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Pareo rokken zijn terug van weggeweest, ja echt – en dit zijn de favorieten van deze zomer

Vroeger was het eigenlijk vaste prik om over je bikini een prachtige pareodoek te dragen. Die heb je dan ook ongetwijfeld tientallen gescoord op afgelegen marktjes in Frankrijk. Ongetwijfeld heb je deze niet meer in de kast liggen want afgelopen jaren zag je vrijwel niemand meer met een pareo rok over het strand paraderen. Tijd om ze weer tevoorschijn te toveren (of te shoppen) want de pareodoek en -rok is terug van weggeweest.

De pareo rok maakt dit jaar een grootst entree. De printjes en kleuren mogen dan ook meer opvallen dan ooit tevoren.

Pareo rokken

Tijd om de show te stelen op het strand met een van deze prachtige pareo rokken.

1. Rok van 100% linnen van Mango – €39,99

Deze pareo rok van Mango is verkrijgbaar in deze mooie blauwe kleur en in het zwart. De rok is gemaakt van 100% linnen, dat blijft lekker luchtig en absorbeert zweet en vocht van een nat bikinibroekje. Daarnaast houdt linnen je ook juist lekker warm op een koele zomeravond.

linnen pareo rok
Mango

2. Pareorok met print van Zara – €29,99

Zara verkoopt deze pareo rok met prachtige print. Hoe leuk om deze rok over een badpak te dragen. Ideaal voor een rondje op de fiets op een tropisch eiland.

pareorok van zara
Zara

3. Satijnen pareorok van Monki – €30

Deze zwierige rok van Monki is verkrijgbaar in maar liefst 9 verschillende printjes en kleuren. De rok komt ongeveer tot onder je kuiten en is heerlijk luchtig in de zomer.

pareo rok van monki
monki

4. Beige pareo rok van America Today via Zalando – €22,99

Dit korte pareo rokje van America Today is verkrijgbaar in het beige en in het zwart. Heerlijk om overdag op het strand te dragen maar ook chic genoeg om ‘s avonds in uit eten te gaan in een chic restaurant. Win-win situatie.

pareo rok beige linnen
Zalando

5. Pareo doek om zelf om te knopen van Oysho – €25,99

Deze doek van Oysho kun je zelf in elkaar knopen. Precies, zoals je vroeger ook deed. Knoop de rok aan de zijkant van je bovenbeen vast voor een sexy split. De pareodoek is ook verkrijgbaar in het geel en blauw. Net zo knallend als dit exemplaar in het roze.

pareo doek
Oysho

6. Rustieke pareo doek van Stradivarius – €17,99

Ook deze doek mag je zelf om je lijf draperen en is voorzien van een handige knoop om hem vast te strikken. Geen fan van groen? Je kan ‘m ook scoren met roze strepen.

pareo doek
Stradivarius

7. Pareo doek met print van NA-KD – €36,95

Ideaal zo’n doek want je kan ‘m én als rok dragen én als doek op het strand gebruiken. Deze pareo met zebraprint is ook beschikbaar met bloemetjes of luipaardenprint. Leu-heuk!

pareodoek print
NAKD

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.