Gina Koninkx
Gina Koninkx Love & Life 16 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

4 x vet herkenbaar als je voor het eerst bij je date blijft slapen

Eindelijk is het zover, na een aantal dates (oké.. of gewoon de eerste keer) blijf je bij je date slapen. Je crush, je soon to be lover of gewoon je f*ckbuddy. Hoe dan ook een geweldig leuk moment, maar daar komen vaak wel wat zenuwen bij kijken. Al helemaal als je tot over je oren verliefd bent.

Je bent echt niet de enige die het een beetje awkward vindt om ergens te blijven slapen. Al helemaal als het een geweldig leuke date van je is.

Voor het eerst bij je date slapen

Een echte meid is overal op voorbereid. Maar zelfs met een goede voorbereiding zijn deze situaties hartstikke herkenbaar voor je.

p.s. neem het lekker met een korreltje zout.

1. Per ongeluk een scheetje laten in de nacht

Het kan natuurlijk gebeuren dat je van de zenuwen per ongeluk wat scheetjes laat. Maar ook als jullie uitgebreid hebben geborreld met vino en kaas kan het voorkomen dat je darmen ‘s nachts hun werk beginnen te doen. Met als gevolg: een scheet. Soms klein, soms een heel orkest. Met name een scheet waar je zelf wakker van wordt is soms even schrikken. Awkward.

2. De angst voor hoe je er in de ochtend uitziet

Toen je aankwam zag je er va-va-voom uit natuurlijk. Je haar zat geweldig, je make-up retestrak en je outfit was flawless. Je hoopt maar dat je ‘s ochtends nog steeds zo goed voor de dag komt en niet wakker wordt met een coupe met klitten die over de bedrand hangt. Ai.

3. De angst dat je snurkt (of andere gekke geluiden maakt)

Weet jij veel of je snurkt in je slaap. En als je het normaal gesproken niet doet kan het ook nog eens gebeuren dat je na 2 flessen wijn wél snurkt. Kan natuurlijk een behoorlijke afknapper zijn voor je date. En jij maar hopen dat je muisstil bent. Beste tactiek volgens jezelf: wakker blijven. Met een giga brak gevoel de dag erna als gevolg.

4. Je walk of shame na de date

No shame hoor als je bij je date blijft slapen, maar echt wel dat jij ‘s ochtends het gevoel hebt dat je een walk of shame naar huis maakt. Je draagt je string van de avond ervoor, voelt je goor, ruikt naar alcohol en je hebt je tanden óf niet kunnen poetsen óf met een afgeragde tandenborstel gepoetst. Kortom, je bent blij als je thuis eindelijk onder de douche staat om jezelf even goed op te frissen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.