Julia Schaap
Julia Schaap Beauty 17 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Parfum cadeau geven? Met deze betaalbare discovery sets zit jij goed

Parfum is een feestje in een flacon. Dat maakt het een perfect cadeau is voor tijdens de feestdagen. Toch is parfum erg persoonlijk. Terwijl de één graag een zoete geur draagt, heeft de ander het liever een frisse variant. Hierdoor is het geven van een mooie parfum nog een hele klus. Gelukkig bieden een aantal merken tegenwoordig discovery sets aan. Op deze manier kan je je parfumkennis verbreden en heb jij een geweldig cadeau voor de feestdagen.

En goed nieuws: veel van deze sets zijn goedkoper dan de grote flacons.

Deze parfum discovery sets zijn een perfect cadeau voor tijdens de feestdagen

Wij zetten onze favoriete sets op een rij.

Juliette Has a Gun – €25

Terwijl een full-size parfum van Juliette Has a Gun aan de prijzige kant is, valt dat bij deze discovery set enorm mee. Dit pakket bevat acht travelsize parfums die makkelijk mee te nemen zijn. De geuren zijn unisex dus kunnen door iedereen gedragen worden.

discovery set
De Bijenkorf

Jo Malone London Mini Cologne Discovery Set – €22

Met deze vijf heerlijke geuren vindt degene die dit cadeau krijgt ongetwijfeld een nieuwe favoriet. De parfums kunnen apart van elkaar gedragen worden, maar je kan ze ook met elkaar combineren, zodat je nét even anders ruikt dan de rest.

discovery set
De Bijenkorf

Versace Dames Miniaturen set – €30,99

Naast dat deze geuren lekker ruiken, zijn de flacons ook een feestje om naar te kijken. De vier verschillende parfums hebben allemaal een unieke geur. De geuren zijn perfect voor in het dagelijks leven, maar ze kunnen ook gedragen worden bij een net etentje of avond uit.

discovery set
Douglas

BALR. 1/2/3 FOR WOMAN miniature set – €18

Deze parfum discovery set is hét cadeau voor een sportieve jonge vrouw. De drie miniaturen bieden een frisse en zoete geur, wat de perfecte combinatie is voor dagelijks gebruik.

Douglas

TOM FORD Signature Eau de Parfum discovery set – €28

De discovery set van Tom Ford bevat vijf tijdloze geuren en kan door iedereen gedragen worden. De parfums bestaan uit wat zwaardere geuren voor de avond, en wat frissere geuren voor overdag. Zo kunnen ze goed op elkaar worden afgestemd. Een perfect cadeau als je met je handen in handen in het haar zit.

discovery set
De Bijenkorf

De geur van het najaar: deze parfums passen perfect bij dit seizoen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.