Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Parfum 24 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Van Chanel No. 5 tot Santal 33: deze parfums worden het meest gedragen door celebrities

Heb jij je ooit afgevraagd hoe jouw favoriete celebrities ruiken? Het antwoord is: bougie. Als we namelijk kijken naar de favoriete parfums van beroemdheden, wordt meteen duidelijk dat ze flink wat geld uitgeven aan een fijne geur. Dit ze de parfums die het meest gedragen worden in Hollywood.

Mocht je ooit het geluk hebben om een Oscars-ceremonie bij te wonen, dan zijn dit de geuren die je om je heen gaat ruiken.

Dit zijn de parfums die het meest door celebrities gedragen worden

Talloze sterren hebben in de loop der jaren hun eigen parfum uitgebracht, maar laten we eerlijk zijn: die spuiten ze niet elke ochtend op. Deze wel.

Maison Francis Kurkdjian – Baccarat Rouge 540

Deze geur heeft de afgelopen twee jaar een enorme vlucht genomen. En wij begrijpen wel waarom, want met noten van amber en saffraan, is dit het meest luxueuze parfum dat je ooit rook.

Olivia Rodrigo is helemaal weg van deze geur, net als actrice Noomi Rapace (die de geur op ieder rode loper event draagt) en Kathy Hilton.

Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 – €235 (70ml)

parfums celebrities
Skins

Chanel No. 5

Chanel No. 5 is een echte klassieker. We weten allemaal dat het de lievelingsgeur van Marilyn Monroe was, maar ook de hedendaagse sterren zijn fan. Zo staat deze geur onder andere op de plank bij Victoria Beckham, Eva Mendes en Celine Dion.

Chanel No. 5 – €113 (50ml)

parfums celebrities (1)
Douglas

Tom Ford – Tobacco Vanille

Deze mystieke geur van Tom Ford is favoriet van exen Harry Styles en Taylor Swift. Ze deelden de geur, aangezien ‘ie prima kan bij mannen en vrouwen.

Waar de geur naar ruikt? Tonkaboon, vanille, cacao, akkoorden van gedroogd fruit. En natuurlijk een hint van tabak.

Tom Ford Tobacco Vanille – €250 (50ml)

parfums celebrities (2)
de Bijenkorf

Kilian – Love don’t be shy

Deze zoete geur van Kilian staat bekend als de signature scent van Rihanna, maar zij is niet de enige celeb die de geur draagt. Ook Jennifer Lawrence, Cardi B en Lil Nas X zijn fan van de geur die gekenmerkt wordt door marshmellow-noten.

Kilian Love don’t be shy – €245 (50ml)

parfums celebrities (3)
Skins

Le Labo – Santal 33

Niet alleen in de Randstedelijke bubbel is Santal 33 immens populair, want ook in Hollywood zijn velen fan van de geur. Zo dragen onder andere Justin Bieber, Ryan Reynolds, Alexa Chung en Sophie Turner de sandelhout geur.

Le Labo Santal 33 – €198 (50ml)

parfums celebrities (4)
Skins

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.