Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Reizen 25 mrt 2024
Leestijd: 2 minuten

De duurste periode om naar Parijs te gaan: dit kosten onze favoriete hotels tijdens de Olympische Spelen

Een weekendje Parijs is iets dat veel Nederlanders jaarlijks doen. Met de Eurostar ben je er zo én de stad heeft voor ieder wat wils: van kunst tot mode. Staat een tripje naar de romantische stad nog op jouw lijstje voor 2024? Dan wil je de periode van de Olympische Spelen vermijden. Dit is namelijk wat je dan betaalt voor onze favoriete hotels in de stad.

Als je deze zomer naar Parijs gaat, dan wil je de periode van 26 juli tot 11 augustus vermijden. Tenzij je voor de spelen gaat, natuurlijk.

Dit is hoeveel je betaalt voor onze favoriete hotels in Parijs tijdens de Olympische Spelen

Op de NSMBL-redactie zijn we groots fan van de Franse hoofdstad. Omdat we geregeld gaan (Emma was er laatst nog voor PFW), weten we precies waar te slapen voor een fijne prijs. Maar zelfs de ‘betaalbare’ hotels kosten een flink bedrag in het openingsweekend van de Olympische Spelen.

Hotel Flanelles – €998 (26 – 28 juli)

Eén van onze favorieten is Hotel Flanelles, tegenover Gare Du Nord. Als je voor korte periode gaat, dan is een hotel bij het station een slimme zet. Je bespaart er veel tijd mee en kan er altijd een taxi krijgen. Hotel Flanelles is mooi ingericht en had ook zo een boetiekhotel in Le Marais kunnen zijn. In het weekend van 12 tot 14 juli betaal je er €449 voor twee nachten, maar het weekend erna (tijdens de spelen) €998.

Hotel Emile – €1569 (26 – 28 juli)

Een fijn hotel in Le Marais is Hotel Emile. De kamers zijn normaal gesproken best te betalen, maar net als alle andere hotels, gaan de prijzen hier eind juli ook flink omhoog. In het weekend van 12 tot 14 juli betaal je er €648 voor twee nachten, maar het weekend erna (tijdens de spelen) €1569.

Hotel Magenta 38 by Happyculture – €1371 (26 – 28 juli)

Nog een parel in Le Marais is Hotel Magenta 38. Normaal gesproken oké geprijsd, maar in juli tast je dieper in de buidel voor een nachtje in het hotel. In het weekend van 12 tot 14 juli betaal je er €1008 voor twee nachten, maar het weekend erna (tijdens de spelen) €1371.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.