Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 24 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Paris Hilton verrast Instagram-volgers met babynieuws en de naam is nu al iconisch

Paris Hilton plaatste drie uur geleden een foto op Instagram die veel vreugde bracht. Het is babynieuws: Paris krijgt een dochter. Of de dochter al bij Paris is of nog door een draagmoeder gedragen wordt, is nog onbekend.

Op de foto spotten we ook meteen de naam van het meisje en die is nu al iconisch.

Paris Hilton wordt voor de tweede keer moeder

Dit is niet het eerste kindje dat Paris in haar armen zal sluiten. Elf maanden gelden verwelkomden Paris Hilton en Carter Reum hun eerste kindje samen, dat ter wereld kwam door middel van een draagmoeder. Zo deelde ze op 24 januari een foto van het kleine handje van zoon Phoenix en schreef ze: “You are already loved beyond words.” 

Nu deelt Paris opnieuw blij nieuws op Instagram, er komt nog een kindje aan. Op de foto zien we een roze babypakje met de naam ‘London’ erop. Bij Phoenix wist de wereld pas vlak voor de komst van de baby van het nieuws, evenals Paris’ familie. Of dat met London ook zo is, is nog onbekend. Al duidt de foto van enkel de kleertjes erop dat de kleine meid nog niet bij Paris en Carter is.

Op TikTok deelt Paris een te lieve video van de kinderen in haar familie, die ook niet kunnen wachten hun nieuws nichtje te ontmoeten. ”Priceless moments. Family is everything🥰” schrijft Paris bij de video.

@parishilton

Priceless moments🥹 Family is everything🥰

♬ original sound – ParisHilton

De naam is nu al iconisch

Hoe kan het ook anders dan dat Paris Hilton haar dochter London noemt? Dan heb je Paris en London; nu al iconisch. Daarnaast is het ook nog eens een verwijzing naar Zack & Cody, waar London Tipton de fictieve Paris Hilton is. Je begrijpt, het gaat los in de reacties op Instagram. ”OUR LONDON TIPTONNNN” schrijft een volger onder de foto. ”Congratulations. What a dream come true !!! I know you always wanted to name your first baby girl London” schrijft een ander.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.