Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 6 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Paris Hilton deelt de tragische reden waarom zij koos voor een draagmoeder

Paris Hilton is sinds kort de trotse moeder van twee kinderen: Phoenix en London. Beiden kwamen ter wereld via een draagmoeder – en nu deelt Paris Hilton de hartverscheurende reden dat zij ervoor koos om de hulp van een draagmoeder in te schakelen.

Het heeft namelijk weinig te maken met haar fysieke gezondheid, maar juist alles met een trauma dat ze in haar tienerjaren opliep.

Dit is waarom Paris Hilton koos voor een draagmoeder

Tijdens een uitgebreid interview met magazine Romper legt Paris Hilton uit dat het met een trauma uit haar tienerjaren te maken heeft, wanneer ze op de Provo Canyon School in Utah zat. ‘‘I just have so much PTSD from what I went through as a teenager” zegt Paris.

Zowel in haar YouTube-documentaire als in haar boek, dat dit jaar maart uitkwam, vertelt Paris over haar verschrikkelijke tijd op Provo Canyon School. In het boek lees je hoe ze als tiener fysiek, seksueel en emotioneel is misbruikt tijdens een verblijf van elf maanden. En hoe ze onder andere midden in de nacht werd gewekt en werd onderworpen aan onvrijwillige gynaecologische onderzoeken.

Trauma aan overgehouden

We begrijpen allemaal dat dit soort gebeurtenissen niet in de koude kleren gaan zitten. Mede door haar afschuwelijke verblijf in de kostschool voor probleemjongeren is Paris bang geworden voor seks en gruwelt ze van het idee. Maar niet alleen seks zelf is een probleem. Ook het zwanger zijn, ligt gevoelig.

Aanhoudende trauma’s maakten het voor Paris onmogelijk om de kinderen van haar en Carter Reum te dragen; naar eigen zeggen is ze bijna net zo bang voor bevallingen als voor de dood. “If I’m in a doctor’s office, I get a shot, anything, I will literally have a panic attack and I can’t breathe,” vertelt ze in het interview. “I just knew that would not be healthy for me or the baby, growing inside of someone who has such high anxiety.”

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.